BODRUM
Giriş Tarihi : 07-04-2024 18:11

BODRUM RAMAZAN SOFRALARINDA BİR ARAYA GELDİ

Bodrum’da vatandaşlar Ramazan sofralarında bir araya geldi.

BODRUM RAMAZAN SOFRALARINDA BİR ARAYA GELDİ

 

 

Kadir Gecesi münasebetiyle Ortakent, Türkkuyusu, Umurca, Yokuşbaşı, Merkez başta olmak üzere ilçenin bir çok mahallesinde Ramazan sofraları kuruldu. Mahalle meydanlarında kurulan sofralara vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken binlerce kişi hep birlikte iftarın sevincini sahurun bereketini yaşadı.

Ortakent Merkez Camii’nde ki iftar programının ardından Türkkuyusu Mahallesi’nde bu yıl 38’incisi düzenlenen geleneksel sahur programına katılan Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ile birlikte vatandaşlara yemek servisinde bulundu.

Ramazan’ın birlik ve dayanışmamıza vesile olan bir ay olduğunu ifade eden Müftü Kapancı “ İftar sofraları olsun sahur sofraları olsun, gerek teravihler gerekse mukabeleler bu ayda bizleri bir araya getirerek birbirimize olan muhabbetimizi artıran, zekat ve fitre ile kardeşlerimizle aramızdaki dayanışma duygusunun arttığı ve daha nice hasletleri bizlere katan bir aydır Ramazan. Elhamdülillah bir Ramazan ayını daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Rabbim Kadir Gecemizi mübarek eylesin ve bizleri Ramazan’a ulaştırsın” dedi.

 

 

 

 

 

AdminAdmin