YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 27-03-2024 20:35   Güncelleme : 28-03-2024 10:40

AKDENİZLİ: “DOMATES FESTİVALİ YAPACAĞIZ”

AKDENİZLİ: “DOMATES FESTİVALİ YAPACAĞIZ”


Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Kumluova Mahallesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada Domates Festivalini yeniden yapacaklarının müjdesini verdi. Akdenizli, bölgenin tanınırlığını arttırmada önemli bir yer tutan Kumluova Domates Festivalini 2 gün yapacaklarını ve sürpriz sanatçıların geleceğini duyurdu. 
31 Mart Yerel Seçimleri öncesi mitinglere devam eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Cumhur İttifakı Seydikemer Seçmen İletişim Merkezi tarafından Kumluova Mahallesinde düzenlenen  mitingde vatandaşlara hitap etti. 
Başkan Akdenizli’ye mitingde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Boğa, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, belediye meclis üyesi adayları, partililer eşlik etti. 
Miting alanına gelmeden önce vatandaşlarla selamlaşan Başkan Akdenizli, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenleri kırmayarak hatıra fotoğrafı çekildi. Miting programında MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, Meclis Üyesi ve Meclis Üyesi Adayı Mustafa Tanır ve Seydikemer Belediyesi eski başkan yardımcısı Ramazan Kaynak birer konuşma yaparak, Önder Akdenizli’ye destek istediler. 
AKDENİZLİ: “DENİZ TURİZMİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ”
Kumluova’ya yapılan hizmetlerden bahseden Akdenizli, Patara Köprüsü’nün bölgeye getirisinin çok fazla olduğunu dile getirdi. Kumluova için projelerinden de bahseden Akdenizli; “Patara Köprüsü her iki ili ve ilçeyi bir birine bağlıyor. Hem tarımı hem turizmi bir birine bağlayan çok önemli, kritik bir noktadaydı ve çok ciddi uğraşlar sonucu açıldı. İnşallah en kısa sürede hemen devam eden yolu da biz yapacağız. Yolun sağında ve solunda bisiklet ve Yürüyüş Yolları olacak. Karadere’ye kadar devam ettireceğiz. Kocadağ’daki yolların bakımını yapacağız. Siz saygıdeğer Kumluovalı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan Çay Ağzı bölgesinde 5 buçuk dönüm yer kiraladık. En kısa sürede projesini hazırlıyoruz. Günü Birlik Tesis yapacağız. Önümüzdeki süreçte inşallah Karadere Plajının da kiralamasını yapacağız. Seydikemer’imizde eksik olduğunu düşündüğümüz deniz turizminde de söz sahibi olacağız. Yine bu bölgede engelli bireylerimize yönelik, onların rahatça denize girebilmeleri için engelsiz plaj yapmayı düşünüyoruz” dedi.
AKDENİZLİ: “SÜRPRİZ SANATÇILAR GELECEK”
Kumluova’da en son 2013 yılında 26’ncısı yapılan Domates Festivalini aradan geçen 11 yılda tekrar yapacaklarını ifade eden Akdenizli; “27’nci Domates Festivalini 18-19 Mayıs’ta 2 gün olmak üzere yapacağız. 18 Mayıs’ta 3 tane sanatçımız gelecek, sürpriz olsun. 19 Mayıs’ta 2 tane sanatçımız gelecek. En son 2013’te yani 11 yıl önce yapılmış. Tekrar canlandıracağız, inşallah devamlılığını da sağlayacağız. Letoon Antik Kentinde yapacağız” diye konuştu.
AKDENİZLİ: “BİDONLARLA SU GETİRME İŞİNİ HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”
Akdenizli; “Sizin en büyük sorunlarınızdan bir tanesi set yolu. Özellikle köprünün yapılmasıyla beraber ne kadar ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Seçimden sonra onu da çok hızlı bir şekilde  talimatını vereceğiz. En kısa sürede orayı da genişleteceğiz. En büyük sorunlarınızdan bir tanesi su! Günümüzde hala bidonla su getiriyoruz. Şunu da hepimiz biliyoruz: Su MUSKİ’nin, Muğla Büyükşehir’in görevi. Nasip olursa şurada seçime 3 gün kaldı. Seçimlerde bir oy meclis üyesi arkadaşlarımıza, bir oy şahsıma, bir oy da Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza istiyoruz. Prof. Dr. Aydın Ayaydın hocamız bizim için bir değer. Bürokrasideki birikimleri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a direk ulaşabilmesinden dolayı hem Muğla’mıza hem Seydikemer’imize ciddi faydalı olacağına inanıyorum. Onun için 31 Mart Yerel Seçimlerinde bir oyda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımıza istiyorum. Allah’ın izniyle, siz Kumluovalı Yörük kardeşlerimin desteği ile biz 31 Mart Yerel Seçimlerinde Muğla Büyükşehir’i de kazanacağız. İşte o zaman bidonlarla su getirme işini hep birlikte çözeceğiz. Sizlere bunun sözünü veriyorum. Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’in 10’uncu yılında sizlerin desteği ile hep birlikte kazanacağız, Seydikemer kazanacak. Memleket işi gönül işi diyerek yola çıktık. Yaradan bize inanan insanları mahcup etmesin demiştim yola çıkarken. Benim mahcup olmam önemli değil, inşallah önümüzdeki 5 yılda da sizlere mahcup olmam. Sizlerin vermiş olduğu oylara mahcup olmam. Hakkını, hakkaniyetle taşırım ve yine sizlerin hizmetkarı olmaya devam ederim. Ben kendime, ekibime ve siz yörük kardeşlerimize güveniyorum, inanıyorum. İnşallah 31 Mart’ta rekor bir oyla Seydikemer’imizde kazanacağız. ” diye konuştu.
30 Mart Cumartesi günü son mitingi yapacağını söyleyen Akdenizli; “Seydikemer Merkezde yağacağımız büyük mitingimiz için Karadere’de saat 10.00’da konvoy halinde çıkış yapacağız. Siz değerli hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum. Saat 14.00’da sizlerle birlikte son mitingimizi yapalım” dedi. 

AdminAdmin