BASIN
Giriş Tarihi : 04-03-2024 22:38

TİMBİR Başkanı Basa’dan İletişim Başkan Yardımcısı Başar’a ziyaret

TİMBİR Başkanı Basa’dan İletişim Başkan Yardımcısı Başar’a ziyaret

 

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ile görüşme gerçekleştirdi.

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda gerçekleşen görüşmede, İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar’ı kabul etti.

 

Dr. Basa, görüşmede, TİMBİR’in yurt içi ve yurt dışında İnternet medyası ile ilgili yürüttüğü projelere ilişkin bilgi verdiği Başar’a yeni dönemle ilgili planladıkları çalışmaları anlattı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın yürüttüğü dezenformasyonla mücadeleye ortak çalışmalarla katkı sunmayı amaçladıklarını kaydeden Dr. Basa, bu alanda çok yönlü çalışma yürüten İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar da ajansın çalışmaları ile ilgili Başar’a bilgi verdi. 81 il ve 23 ülkede haber koordinasyonunu sağladıklarını kaydeden Kaçar, İnternet medyasına ülke ve Dünya gündemine ilişkin hazırladıkları içerikleri sunduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ise ziyaretleri dolayısıyla Dr. Basa ve Kaçar’a teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin