SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 04-04-2024 19:27

Türkiye Önder Akdenizli'nin Başarısını Konuşuyor

Türkiye Önder Akdenizli'nin Başarısını Konuşuyor


AKDENİZLİ’Lİ SEYDİKEMER TÜRKİYE’DE 14’ÜNCÜ SIRADA
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde AK Parti’den Belediye Başkan adayı olan B. Önder Akdenizli, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan mahalli idareler seçiminde yüzde 61.36’lık oy oranıyla nüfusu 10 binin üzerindeki ilçeler arasında 14’üncü sırada yer aldı. Akdenizli’nın bu başarısında, seçimlere bir yıl öncesinden ilçeye yaptığı hizmetlerle büyük dikkat çekmesi sonucunda  halkın büyük bir teveccühünü kazanmıştı. Başkan Akdenizli, ilçede AK Parti ve  MHP dışındaki partilerin yanı sıra CHP, İYİ Parti  ve diğer partilerinde oylarını alarak    en yakın rakibi CHP adayına karşı 16 Bin 164 oy fark attı. 
AK Partili Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla’da en yüksek oy oranıyla seçilen belediye başkanı oldu. Başkan Akdenizli, Türkiye genelinde de AK Parti cephesinde oy oranını yükselten ilçe belediyeler arasında 14’üncü sırada yer aldı. Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Önder Akdenizli, 31 Mart Pazar günü yapılan seçimde yüzde 61.37 oy oranı ile 25 Bin 848 oy alarak Seydikemer Belediye Başkanı seçildi. Ziraat Mühendisi olan evli  ve 3 çocuk babası B. Önder Akdenizli, en yakın rakibi CHP adayına 16 Bin 164, İYİ Parti adayına da 22 Bin 397 fark atarak Seydikemer Belediye Başkanı seçildi. 
14 Mayıs 2023 Milletvekilliği genel seçimlerinde önceki belediye başkanı Yakup Otgöz’ün Milletvekili seçilmesiyle belediye meclisinde yapılan oylama ile belediye başkanlığına seçilen B. Önder Akdenizli, mecliste oy çokluğuyla göreve getirilmesinin ardından hemen kolları sıvayıp, Seydikemer merkez ve 65 mahallede yoğun bir hizmete başlamıştı. Seydikemer İlçesi Seki 30’uncu Yağlı Pehlivan Güreşlerinin düzenlenmesi, Seki Şenliği ve halk konserlerini gerçekleştiren başkan Akdenizli, yörede bulunmayan nikah salonu ve kapalı Pazar yeri projelerini hazırlatıp, temel atma törenleriyle bu hizmetleri hızla sürdürdü.2’nci etap bisiklet ve yürüyüş yolları, engelsiz park projelerini hayata geçiren başkan Akdenizli, Kayadibi, Karadere, Kumluova, Çukurincir mahalleleri sosyal tesislerinin yapımını gerçekleştirirken, Adliye binası inşaatı için çalışma başlattı. 
Seydikemer ilçesindeki Şehit ve Gazi ailelerinden gelen talep üzerine Menekşe Mahallesine çok kısa sürede Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine hizmet binası da yaptıran B. Önder Akdenizli, ihtiyaç sahiplerine kucak açarak pek çok sosyal projeleri de hayata geçirdi. 
Seçimler öncesi tam bir yıl boyunca gece gündüz demeden geniş bir coğrafyaya sahip Seydikemer ilçesinde halka hizmet, hakka hizmet prensibi ile Yayla köylerinden tüm mahallelere muhtarların ve vatandaşların talebi ile dokunuşlar yapan başkan Akdenizli, özellikle yol bakım ve asfalt çalışmalarını tamamladı. 
“YENİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Seçimlerin geride kaldığını şimdi çalışma ve icraat yapma zamanının geldiğini kaydeden Başkan Akdenizli; “Seçimlerde bize destek olan, olmayan herkese teşekkür ederim. AK Parti ilçe başkanım Ali Büklü ve MHP ilçe başkanım Mehmet Arıç ile tüm yönetim kurulu üyelerinin seçim süreci boyunca verdiği desteklere teşekkür ediyorum.Artık bundan sonra konuşma devri bitti. Bugüne kadar konuştuk. Bundan sonra çalışma ve icraat yapma devri başladı. Sizlerle birlikte Seydikemer’de çok güzel işler yapacağız. Çok güzel işlere imza atacağız” dedi. 
Saklıkente cam teras ve teleferik, İnönü Bulvarında park peyzaj değişikliği, Uğurlu Mahallesine bir alış veriş merkezi, Kumluova ve Karadere Plajlarını halk plajı, Fen Lisesi, Karavan park, Yayla Söğüt yolu ve Kaş yolunun bir an önce tamamlanması, Adliye Binası projelerini hayata geçireceğiz diyen başkan B. Önder Akdenizli, “İnşallah hep birlikte başaracağız, hep birlikte kazanacağız. Biz inandık, sizde inanın. Ben inanıyorum, sizler de inanın. Biz çalışma arkadaşlarımızla, meclis üyesi arkadaşlarımızla, yeni bir sayfa açıyoruz. Arka değil artık önümüze bakalım. Bundan sonra Seydikemer’imiz için, güzel ilçemiz Seydikemer için neler yapabiliriz hep birlikte bu ilçeye neler katabiliriz bunun derdinde olalım. Ben sizlere inanıyorum. Ben sizlere güveniyorum. Hep birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Bu şehir bölgenin parlayan yıldızı olacak” diye konuştu.

AdminAdmin