SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 27-06-2023 23:48   Güncelleme : 28-06-2023 10:13

BAŞKAN AKDENİZLİ, PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN AKDENİZLİ, PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

 

BAŞKAN AKDENİZLİ, PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeli ile bayramlaştı. Personele iyi bir bayram tatili dileyen Başkan Akdenizli; “Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kurban Bayramı münasebetiyle, Belediye Hizmet BinasındakiBirim Müdürleri ve personelle tek tek bayramlaştı. Başkan Akdenizli’ye, Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen de eşlik etti.

Belediye çalışanlarına sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni edenBaşkan Akdenizli; “Hepinize aileleriniz ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum. Bayramlar, küskünlüklerin sonlandırılması, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin perçinlenmesi için bir fırsattır. Bayram vesilesiyle annenizle, babanızla ve dostlarınızla bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Hepinize sağlıklı, keyifli bir bayram diliyorum.” dedi.

AdminAdmin