SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 06-08-2023 11:35

BAŞKAN AKDENİZLİ MİLLET BAHÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN AKDENİZLİ MİLLET BAHÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN AKDENİZLİ MİLLET BAHÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

SEYDİKEMER MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü yapımı devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.

Seydikemer’de TOKİ tarafından, Cumhuriyet Mahallesi Eşen Çayı kenarına yapılacak olan Millet Bahçesi’nde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığına rağmen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Seydikemer’in çehresini değiştirecek, içinde yürüyüş yolu gibi pek çok farklı sosyal alanın bulunduğu Seydikemer Millet Bahçesinde yürütülen çalışmalar sonucu yaklaşık yüzde 80’i tamamlandı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi yapılan ve çalışmaların devam ettiği Millet Bahçesi’ni yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü yetkililerden projenin detaylarıyla ilgili bilgiler aldı.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “MUHTEŞEM BİR ESER”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Bugün Millet Bahçesindeyiz. Seydikemer’imize muhteşem bir eser kazandırılıyor. 32 dönüm alana kurulmuş, şu anda yüzde 80’i bitmiş durumda. İnşallah eylül sonunda müteahhitten teslim alacağız. Burada pinpon masaları, koşu bantları, koşu yolları, çocuk oyun alanları, koku bahçeleri… Burası inşallah Seydikemer’in çehresini değiştirecek. Burayı yapan, bu hale gelmesinde emeği olan başta geçmiş dönem belediye başkanımız şimdiki vekilimiz Sayın Yakup Otgöz’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Diğer tarafta da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

AdminAdmin