SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 05-04-2024 10:45

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”

BAŞKAN AKDENİZLİ, 5 YIL GÖREV YAPACAĞI MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”


Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mazbatasını aldıktan sonra 2024-2029 yılları arasından görev yapacağı yeni meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı Teras Kafe ve Restoranda düzenlendi.  Yerel seçimlerin ardından önümüzdeki 5 yıl Seydikemer’e hizmet edecek meclis üyeleri aileleriyle birlikte iftar programına katıldı. Başkan Akdenizli’ye eşi Sema Akdenizli ve çocukları da eşlik etti. Meclis üyelerini Restoranın girişinde karşılayan Başkan Akdenizli ve eşi Sema Akdenizli, tek tek meclis üyeleriyle ilgilendiler. 
Okunan ezan ile birlikte edilen dualarla açılan iftarın ardından konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seçim çalışmalarını uzun bir süredir hep birlikte yürüttük. 31 Mart itibariyle seçim sonuçlandı. Halkımızın teveccühüyle Belediye Başkanlığı görevi bana ve meclis üyeliği siz değerli çalışma arkadaşlarıma verildi. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Seydikemer’imize hep birlikte hizmet etmek bizlere nasip olur. Biz geçen 5 yıllık süreçte 25 meclis üyesi arkadaşla yola çıktık. Ama 2 meclis üyemizi 5 yıllık süreçte kaybettik. Kendilerine Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. İnşallah 5 yıl sonra hep birlikte yine aynı sofrada oturmak bizlere nasip olur” dedi.
25 meclis üyesiyle birlikte ortak payda olan Seydikemer için çalışacaklarını kaydeden Başkan Akdenizli; “Artık bundan sonra sen, ben, biz yok. Biz, bir bütün Seydikemer’iz. Tüm mahallelerini, tüm yaşayan vatandaşlarını kucaklayan bir ekip olacağız. Geçen 5 yıllık süreçte de hiçbir zaman oy çokluğundan olmadık. Oy birliği ile hep kararları sonuçlandırdık. İnşallah önümüzdeki 5 yılda da hep birlikte meclis kararlarını almak bizlere nasip olur. Burada 20 tane Cumhur İttifakının meclis üyesi arkadaşları ve 5 tane de CHP’li meclis üyesi arkadaşlarımız var. Hep birlikte Seydikemer’e neler yapabiliriz bunun derdinde olacağız. Ben de takım kaptanı olarak sizlerin her zaman yanındayım. 24 saat telefonum açık. Her türlü sorunlarda bizlere ulaşabilirsiniz. Çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Seydikemer yeni bir ilçe. Bizler nasıl yön verirsek o şekilde gelişecek. İnşallah 5 yılda çok güzel işler yapacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından iftar yemeği programı toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi. 

AdminAdmin