SİYASET
Giriş Tarihi : 16-12-2023 12:44

BAŞKAN AKDENİZLİ, ANKARA’DA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELERDE BULUNDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, ANKARA’DA ÖNEMLİ GÖRÜŞMELERDE BULUNDU

BAŞKAN AKDENİZLİ: “HER ŞEY SEYDİKEMER İÇİN”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da temaslarda bulundu.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer’e yapılması planlanan projeler ve devam eden çalışmalar ile ilgili Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Akdenizli’ye ziyaretlerinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü de eşlik etti.

Ankara’da ilk olarak AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz’ü ziyaret eden Başkan Akdenizli ve İlçe Başkanı Ali Büklü, Seydikemer ile ilgili istişarelerde bulundular. Başkan Akdenizli ve İlçe Başkanı Ali Büklü daha sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü H. Abdullah Uçan’ı, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Recep Akdeniz’i, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u ve Yargıtay 7. Ceza Dairesi Üyesi Fehmi Tosun'u makamlarında ziyaret ettiler.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “GÖRÜŞMELER VERİMLİ GEÇTİ”

Ankara’da verimli görüşmelerde bulunduklarını belirten Başkan Akdenizli; “AK Parti Seydikemer İlçe Başkanımız Ali Büklü ile güzel ilçemiz Seydikemer için Ankara’da bir dizi temaslarda bulunduk. Bu kapsamda AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Kadem Mete, Yakup Otgöz ve çeşitli Bakanlıklar ile genel müdürlükleri ziyaret ettik. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü H. Abdullah Uçan, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Recep Akdeniz, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ve Yargıtay 7. Ceza Dairesi Üyesi Fehmi Tosun bizleri makamlarında ağırladılar. Ziyarette projelerimizi, ilçemizin sorunlarını ve çözüm taleplerimizi ilettik. Seydikemer’imize olan ilgi ve destekleri için Milletvekillerimize ve Genel Müdürlerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Her şey güzel, yaşanabilir, huzur dolu Seydikemer için. Bu kapsamda her zaman çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin