SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 30-09-2023 13:57

KINCILAR MAHALLESİ, ÇOK AMAÇLI DÜĞÜN SALONUNA KAVUŞUYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ; “SEYDİKEMER’İMİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

KINCILAR MAHALLESİ, ÇOK AMAÇLI DÜĞÜN SALONUNA KAVUŞUYOR

Seydikemer Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kıncılar Mahallesi’ne yapılacak ve bölge halkına hitap edecek olan Çok Amaçlı Düğün Salonu’ndaki çalışmaları inceledi.

Kıncılar Mahalle Muhtarı Mustafa Özcan ve mahalle sakinlerinin istekleri ve girişimleri sonucu, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin de desteğiyle, Kıncılar Mahallesi’ndeki Çok Amaçlı Düğün Salonu’nda çalışmalar devam ediyor. Belediye ve vatandaş iş birliği ile yapımına devam edilen Çok Amaçlı Düğün Salonu’nda incelemelerde bulunan Başkan Akdenizli’ye, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen, Kıncılar Mahalle Muhtarı Mustafa Özcan ve vatandaşlar eşlik etti.

 

 

İncelemeler sırasında Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür eden Kıncılar Mahalle Muhtarı Mustafa Özcan; “Seydikemer Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’den Allah razı olsun. Beton dökülmesinde destek oldu. Yine üst yapısının yapılmasında da bizlere yardımcı olacak. Mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkanıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Seydikemer’in her mahallesine hizmet ettiklerini dile getiren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Kıncılar Mahallemizde, çok amaçlı bir düğün salonu yapıyoruz. Burada Belediye ve vatandaş iş birliği ile yapılacak bir tesis burası. Betonunu döktük. İnşallah önümüzdeki günlerde üst yapısı da yapılacak. Seydikemer’imize hizmet etmeye, ilçemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin