SİYASET
Giriş Tarihi : 06-12-2023 21:57   Güncelleme : 06-12-2023 22:05

Kökten'den Bodrum Mesaisi

Kökten'den Bodrum Mesaisi

2024 yılı mahalli seçimlerine AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Aday adayı olan AK Parti  25.Dönem Muğla Milletvekili Hasan Kökten Bodrum ziyaretleriyle seçim çalışmalarını startını verdi. Bodrum ziyaretlerinde aldığı destek sözleri Kökten'in aday adaylığı sürecinde motivasyonunu arttırdı... 

AK Parti 25. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Kökten yapılan temayül yoklamasının ardından 'Davam için aday oluyorum' sloganıyla partinin aday adayı olarak Muğla İl Başkanlığına başvurusunu yapmasının ardından ilk olarak Milas İlçe Başkanlığını ziyaret edip, ardından seçim çalışmalarına Bodrum İlçe teşkilatları ve STK ziyaretleri ile start verdi. 
Güne AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda ve yönetimini ziyaret ile başlayan Kökten teşkilatına, "Partimizin alacağı her karara saygılıyım. Aday adaylık sürecinde eski vekil olarak bölgenin adaylık baskısına sessiz kalamadım ve bu yola çıktım" diyerek bölgenin sorunlarına hakim olduğunu ifade etti. 
İlçe Başkanı Dalda ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bodrum olarak bütün teşkilatlarımız yeni, hepsi genç ve heyecanlı. 
Biz parti disiplinine uyarız partimiz kimi aday gösterirse gece gündüz çalışırız. Sizin bölge adına yaptığınız çalışmaları biliyor ve takdirle karşılıyoruz" diyerek adaylık konusunda başarı dileklerini iletti.
Buradaki ziyaretin ardından Kökten ve Bodrum İlçe Teşkilatı Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri  Bodrum ilçesi Çömlekçi Mahallesinde Hayırsever Gaye Çarmıklı tarafından yaptırılan 1’i anasınıfı olan 6 derslikli Çömlekçi Atatürk İlkokulu’nun açılış törenine katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aday Adayı Kökten, vekilliği döneminde Bodrum'a kazandırdığı hizmetler nedeniyle sevgiyle karşılandı. 
Açılışın ardından Bodrum programına Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez’i, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı ve İttifak ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak'ı makamlarından ziyaret ederek devam eden Kökten, "yürüdüğümüz yolda destek ve güçbirliği taleplerimizi ilettik, kendilerine verdikleri destek motivasyondan dolayı teşekkür ederim. Herşey MUĞLA için…" diyerek genel merkezlerinin alacakları karara saygıyla Muğla için çalışacaklarını ifade ederek ilçeden ayrıldılar.

AdminAdmin