FETHİYE
Giriş Tarihi : 19-10-2023 13:32

NURSEL ÖZDEMİR KADROSUNDAN MUHTEŞEM RİTİM ÇALIŞMASI

NURSEL ÖZDEMİR KADROSUNDAN MUHTEŞEM RİTİM ÇALIŞMASI

NURSEL ÖZDEMİR KADROSUNDAN MUHTEŞEM RİTİM ÇALIŞMASI

Nursel Özdemir Kurumları kalabalık kadrosu ile özel eğitim alanında destek eğitim vermeye devam ediyor.
Bölgenin en yoğun kurumu olan Nursel Özdemir eğitim kadrosunun çalışma disiplini, başarısı ve birlikteliği her zaman göz önünde olması destek eğitim arayışında olan kişilerin tercih sebepleri arasında olduğunu belirten kurucu Salih Dündar “Bu birlik ve beraberliğin yıllardır süre gelmesi kurucu ve idari kadronun birlikte koordineli çalışması ile olduğu aşikardır” dedi.  


Nursel Özdemir Kurumları kurucusu Salih DÜNDAR Doğa ve Ritim Atolyesi ile yapılan bu çalışmayı ise şöyle ele aldı “ Yoğun çalışma tempomuzda bazen nefes almaya, ara vermeye, dinlenmeye ve hatta birazda eğlenmeye ihtiyaç duyuyoruz. Bu ihtiyacı gidermek için farklı bir arayışa girdik. Çalışanlara karşı sorumluluğumuz olduğunu ve bu alanda bir ihtiyacımız olduğunun farkındaydık. Bu sebeple tüm eğitim kadromuzla biraraya gelerek ritim atölyesinde güzel bir etkinlik yaptık.


Çalışanlarımızın katılımı, sinerji ve motivasyonunu 1 saat süren etkinlikte güzel bir atmosfer yarattı. Atolyenin sahibi Oğuzhan ve eşi Tuğba İnce KALKANCI’ ya emekleri için teşekkür ederiz” dedi. Atolye sahibi Oğuzhan Bey ve Tuğba Hanım ise “Ekibin ruhunu, girişkenliğini çok beğendik. Çalışma sürecinde bizlerde çok keyif aldık. Ekibin motivasyonu, neşesiyle özel eğitim ihtiyacı olan çocuklarımıza çok güzel hizmet edeceklerine inancımız tam. Nursel Özdemir bu işleri gerçekten layıkı ile yapıyor” dedi. Doğa sesleri ile başlayan etkinlik ritim çalışmaları ve çeşitli müzik aletleri kullanımı ile son buldu. Çalışma sonlanırken herkesi yüzünde keyifli bir gülümseme vardı. Ekibin tüm üyeleri alkışlar ve toplu fotoğraf çekimi ile alandan mutlu ayrıldılar.

AdminAdmin