MİLAS
Giriş Tarihi : 04-08-2023 00:57

Akar; ‘’Milaslı Üretici Mağduriyet Yaşamadı’’

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar’ın girişimleriyle, özel şahsa kiralanan Toprak Mahsulleri Ofisi, bugüne kadar 3 bin tonun üzerinde hububat alımı yaptı. Sıra da mısır alımı var.

Akar; ‘’Milaslı Üretici Mağduriyet Yaşamadı’’

Geçtiğimiz yıllarda özel bir şahsa kiralanan Milas Toprak Mahsulleri Ofisi, Haziran ayından itibaren başlayan hububat hasadı sonrası Milas çiftçiyi mağdur etmedi. Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar’ın girişimleriyle kapılarını Milaslı çiftçiye açan ofise bugüne kadar 3 bin tonun üzerinde hububat teslim edildi.

Milas Ziraat Odası Başkanı Akar; “Açıklanan taban fiyat üzerinden ürününü teslim eden Milaslı üretici, en azından bu süreçte başka bir İle gitmek zorunda kalmadı. Maliyetlerin, özellikle de akaryakıt fiyatlarının da yüksek olması düşünülürse Milaslı üretici mağduriyet yaşamadı” diyerek ofisi kiralayan Bülent Mutlu’ya teşekkür etti.

Geçen yıl  52 ton hububat teslim edilirken bu sene üretici, 8.250 liradan ürününü teslim etti. Oda Başkanı Akar, bölgede mısır hasadının başlayacağını ve yine üreticinin elde edeceği ürünü ofise teslim edebileceğini söyledi.

​​​​​​​

AdminAdmin