FETHİYE
Giriş Tarihi : 13-08-2023 13:53

Fethiye’de Bitmek Bilmeyen Alt Yapı ve Yol Çalışması…

Fethiye’de Bitmek Bilmeyen Alt Yapı ve Yol Çalışması…

Fethiye’de Bitmek Bilmeyen Alt Yapı ve Yol Çalışması…

Fethiye’nin farklı cadde ve mahallelerinde Muğla Büyükşehir Belediye ve Fethiye Belediyesi 
tarafından gerçekleştirilen ve bir türlü bitmeyen altyapı  ve yol çalışmaları  vatandaşlara isyan bayrağını çektirdi. Yapımının aylar sürerek bitirildiği noktaların kısa zaman sonra tekrar kazılarak tadilata girmesi,  yolların tekrar bozulduğu ve bölgede yoğun trafik oluştuğunu söyleyen vatandaşlar, çalışmaların bir an önce bitirilmesini istiyor.

Fethiye’de yıllardır bitmek bilmeyen alt yapı ve yol çalışmaları deyim yerinde ise kabak tadını kaçırdı. Fethiye halkına  verilmeye çalışılan bir ceza gibi hemen hemen her gün ilçenin faklı cadde ve mahallesinde aynı noktalar  tekrar tekrar kazılmaya devam ediyor. Özellikle bu çalışmaların 4 yıldır hep yüksek turizm sezonunda yapılması da kafalarda soru işareti bırakıyor. 
Alt yapısı yeni yapılan ve Fethiye Belediyesi tarafından sıcak asfaltı yeni dökülen Baha Şıkman Caddesinde bu seferde Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı MUSKİ ekipleri kazı yaparak çalışmasını sürdürüyor. Bu çalışmalar neticesinde yolların zaman zaman trafiğe kapanması da bölgedeki vatandaşları ve trafikteki sürücüleri çileden çıkarıyor. 

Sıcak Asfalt Çalışması Sadece Yaz Ayında mı Yapılır?

Alt yapı çalışmalarının yanı sıra Fethiye halkının bir başka tepkisi de her yıl aynı zamanda, yani yüksek turizm sezonunda Fethiye Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları. Geçtiğimiz yıllarda yüksek turizm sezonunda Taşyaka  Mahallesi Ölüdeniz Caddesi , Baha Şıkman Caddesi ve İnönü Bulvarında sıcak asfalt çalışması gerçekleşirken, bu yılda turizm sezonunda Fethiye’nin girişinde Fethiye Devlet Hastanesi önünde  Mustafa Kemal Bulvarında yerli ve yabancı turistler yol çalışması ile karşılanıyorlar. Sayın Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca haberimizi okuduğunda yine karalama çalışması diyecek biliyoruz. Fakat yaptığımız araştırma neticesinde sıcak asfalt yılın 12 ayında 4 mevsimde yapılabilen bir çalışma. Biz gazeteci olarak halkımızın sorununu dile getiriyoruz. Karar yüce Türk Milletinin…

AdminAdmin