SİYASET
Giriş Tarihi : 09-01-2024 16:15

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akdenizli, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla gece gündüz çalışan basın mensuplarının çoğu zaman zorlu şartlar altında görev yaptığını ifade etti. 

Günümüzde sosyal medyanın da haber almada etkili olduğunu ancak doğrulunun her şeyden önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Akdenizli şunları söyledi: “Gazetecilik, demokrasinin temel taşlarından biridir. Basın özgürlüğü, dürüstlük, şeffaflık ve tarafsızlık gibi değerler, siz gazetecilerin her zaman rehberi olmuştur. 

Basın, sesimizi halkımıza duyurmada en önemli gücümüz. Her gün binlerce habere imza atarak, bunları toplumla buluşturan, kamuoyuna yön veren, gece gündüz demeden çalışan siz değerli basın mensupları; ilçemizin sosyal, kültürel, ekonomik olarak gelişmesi ve kalkınması için yürüttüğümüz çalışmaları, vatandaşlarımızla paylaşılmasında, kamuoyu tarafından sahiplenmesinde de önemli katkılarınız bulunmaktadır.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sosyal medya ve internet haberciliğinde yaşanan hızlı gelişme dünyada olup biten her şeyi anında öğrenme fırsatı bulmamızı sağlıyor. Ancak sosyal medyada yayımlanan her şeyi doğru kabul etmeden önce bilginin doğruluğunu teyit etmek günümüzde her zamankinden daha büyük önem arz etmektedir. 

Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum.”

AdminAdmin