SİYASET
Giriş Tarihi : 30-01-2024 17:54

Demir İddialara Sert Çıkıştı

Demir İddialara Sert Çıkıştı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız, yeni yayınladığı videoda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’i hedef aldı.
Demir, şahıs hakkında, “Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum” dedi. 

Fethiye’de yaşayan Serkan Yalnız, CHP Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın kendisini tehdit ettiği ve telefonda küfürlü sözler sarf ettiği iddiasıyla suç duyusunda bulunmuştu. 2021 yılında gerçekleşen olayın ardından 31 Mart 2024 Mart seçimlerine az bir zaman kala konu farklı bir yönde tekrar gündeme geldi. Serkan Yalnız ekran karşısına geçerek CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’in, CHP Fethiye İlçe Başkanlığı döneminde kendisini destekleyerek olayın büyümesini sağladığını ve mevcut başkan Alim Karaca’nın arkasından iş çevirdiğini iddia etti. Yalnız, Demir için “Bu adaylık sürecinde Alim Başkan'a zarar vermek için benimle görüşme yapmaya çalıştı" dedi.
Belgeler İle Konuşacağım”

Bu olayın ardından Mehmet Demir, seçim ofisinde basın açıklaması yaptı. Kendisinin suçlayan Serkan Yalnız hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirten Demir, “bütün belgeler var. Belgeler ile konuşacağım” dedi.

“Bir Kez Oturmadım, Telefonla Dahi Konuşmadım”

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, açıklamasında, “Bilindiği üzere iki gündür benimle ilgili çeşitli haberler çıkıyor. Dün bir video bugün ise bir video daha çıktı. Bugün paylaşılan videonun benimle hiçbir alakası yok. Bu konuda cevap vermek istiyorum. Komik komik işlerle uğraşıyorlar. Bu konular bana komik geliyor. Bu kişiyle bir kez oturmadım, telefonla dahi konuşmadım. Bu vatandaşlar hiçbir yerde görüşmedim. Telefon kayıtlarımı çıkartacağım. Bu olay iki buçuk yıl önce oldu, o zaman ilçe başkanlığı görevindeydim. Bu suçlamayı bana atan arkadaşa önceki davasından neden vazgeçtiğini sormak gerekir. Nasıl menfaat sağlandığını da kendilerine sormak lazımç... Bana çamur atan bu arkadaşla ilgili dava açacağım. Telefon dokümanlarımı da indirip basına dağıtacağım. Ayrıca bu arkadaşı çok popüler yaptığımız için suçluyuz. Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Biz siyaset yapmaya talibiz… Fethiye Belediye başkanlığı görevine talibim. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum. Ben ifade vermeye hazırım ve hemen suç duyurusunda da bulunacağım. Bende bütün belgeler var. Belgeler ile konuşacağım” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin