GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-12-2023 17:04

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN EVİ YANAN AİLELERE ZİYARET

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN EVİ YANAN AİLELERE ZİYARET

BAŞKAN AKDENİZLİ, EVİ YANAN AİLELERE “GEÇMİŞ OLSUN” ZİYARETİNDE BULUNDU

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Ören ve Kadıköy Mahallesinde evleri yanan aileleri ziyaret etti.

İyi günde de kötü günde de vatandaşların yanında olan Muğla Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ören ve Kadıköy Mahallesinde evleri yanan hemşehrilerinin üzüntülerine ortak oldu. 

İlk olarak Ören Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen ev yangınında evleri kullanılamaz hale gelen Yusuf Akyurt ve ailesini ziyaret eden Başkan Akdenizli, Belediye Ekipleriyle birlikte incelemelerde bulundu. Yangının nasıl çıktığını anlattığı sırada zaman zaman göz yaşlarına hakim olamayan Yusuf Akyurt’u teselli eden Başkan Akdenizli; “Çıkan yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Seydikemer Belediyesi olarak bizler her zaman hemşehrilerimizin yanınızdayız. Her türlü ihtiyaçlarını sağlayacağız” dedi.

Başkan Akdenizli’ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Yusuf Akyurt; “Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye ziyaretinden ve desteğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ören Mahallesindeki ziyaretin ardından Kadıköy Mahallesine hareket eden Başkan Akdenizli, Nevzat Genç ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yangından dolayı kullanılamaz hale gelen evde incelemelerde bulunan Başkan Akdenizli; “Mağduriyet yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Vatandaşlarımıza el uzatmaya, onlara her konuda yardımcı olmaya devam edeceğiz. Acı günlerinde de mutlu günlerinde de daima vatandaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.

Nevzat Genç ve ailesi Başkan Akdenizli’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Akdenizli’ye teşekkür etti.

AdminAdmin