GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-09-2023 13:52

Doğa Sigorta Acente Gelişim Akademisi Eğitime Başladı

Doğa Sigorta Acente Gelişim Akademisi Eğitime Başladı

Doğa Sigorta Acente Gelişim Akademisi Eğitime Başladı

Doğa Sigorta, acentelerinin mesleki yetkinliklerini güçlendirecek ve gelişimlerine destek sağlayacak projelerine bir yenisini daha ekledi. Grup bünyesindeki İstanbul Topkapı Üniversitesi iş birliği ile Doğa Sigorta, acentelerinin başarı ve verimliliğini artırmaya yönelik önemli bir destek sağlayacak Acente Gelişim Akademisi’ni hayata geçirdi. Doğa Sigorta acenteleri Dijital Pazarlama, Müşteri Odaklı Satış Teknikleri, Sigorta Fiyatlaması, Hasar Süreci Yönetimi ve Sigorta Hukuku alanlarında özenle oluşturulan geniş kapsamlı, ücretsiz online eğitim programı ile çalışmalarını teknik ve pratik eğitimler ile destekleyecek. 96 saat (3 ay) boyunca sürecek online eğitimler ardından gerçekleşecek sınav sonucunda başarı gösteren acenteler, rektör imzalı, e-Devlet’e işlenecek bir sertifika almaya hak kazanacaklar. Acente Gelişim Akademisi 1. Sertifika Programı 23 Eylül tarihinde eğitim programına katılım hakkı kazanan 91 acente ile başladı.

Acente Gelişim Akademisi ile ilgili bilgilendirmede bulunan Doğa Sigorta Genel Müdürü Coşkun Gölpınar, “Doğa Sigorta Acente Gelişim Akademisi ile acentelerimizin mesleki gelişimine büyük katkı sağlayacağına yürekten inandığımız, profesyonel gelişim ve mesleki yetkinliklerine verimli çalışmalar katacak bir programı hayata geçirdik. Doğa Sigorta olarak her zaman acentelerimizle birlikte büyümeye, birlikte gelişmeye odaklıyız. Beraber kazanmak, ses getiren işlere beraber imza atmak, başarılarını artırmak için gereken desteği sağlamak ve acentelerimizin gelişimini bizzat takip etmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Günün koşulları ve değişen piyasa ekonomisi ile iş yapış biçimlerinde oluşan değişimleri acentelerimize her daim aktarmaya çalışıyoruz. Özellikle teknolojinin gelişimi, dijital dünyanın hızla büyümesi sonucu sigorta sektörünün de bu dünyada rol alması ile gerekli adaptasyonları biz şirketler kadar acentelerimizin de uygulaması ve benimsemesi gerekliliğine de mutlak inanıyoruz. Bu kez grup bünyemizdeki İstanbul Topkapı Üniversitesi’nin de gücünü yanımıza alarak acentelerimiz için son derece titizlikle, ihtiyaçlara cevap olacak konu başlıkları ile akademik bir eğitim programı hazırladık. Bu programımıza katılacak acentelerimizi de yine aynı şekilde titizlikle yapılan değerlendirmeler ile seçmekteyiz. Tüm acentelerimizin bu programın bir parçası olmaya, bu eğitim sertifikasını almaya heyecan duyacağından ve koşullarını bu programa katılmak için ileri seviyelere taşıyacağından eminiz” dedi.

Akademi kapsamında acentelerin öğrenirken keyif alacağı hem teorik hem de satış tecrübelerini besleyecek eğitimlerin de olduğuna dikkat çeken Gölpınar, “Acentelerimizin başarılarını, verimlerini artırmak, hep birlikte büyük hedeflere koşmak amacıyla, onlara kurumsal ve profesyonel bir bakış açısı katmasını da hedefleyerek eğitim programımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Birbirinden değerli, alanında uzman eğitimciler ile Akademi eğitim takvimimizi özenle hazırladık. Çok güzel ve verimli bir süreci başlattık. Acentelerimizin memnuniyet dolu geri dönüşleri ile başlattığımız eğitim sürecimize yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Umarım acentelerimizin maksimum fayda sağlayacağı güzel bir eğitim süreci olur. Acentelerimize, tüm eğitmenlerimize ve İstanbul Topkapı Üniversitesi’ne de bizim için bu çok anlamlı projeye eşlik ettikleri için yürekten teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin