YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 21-03-2024 11:03

KARAGEDİK SOSYAL TESİSİNİ DOLDURAN KALABALIK SAATCI'YA "SENİNLEYİZ" DEDİ

KARAGEDİK SOSYAL TESİSİNİ DOLDURAN KALABALIK SAATCI'YA


Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Karagedik Mahallesi'nde halk buluşması gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıya Saatcı, meclis üyesi adaylarıyla birlikte katıldı. Behçet Saatcı, Belediye başkanlığı döneminde kendisi tarafından yaptırılan Karagedik Sosyal Tesisleri'nde yeni döneme ait projelerini anlattı. Yeniden seçilmeleri halinde 41 mahallede plan revizyonu yapacaklarını, kirada oturan ihtiyaç sahibi emeklilere 5000 TL destek vereceklerini anlatan Saatcı, hayata geçirecekleri vizyon projelerle Fethiye'yi geleceğe hazırlamaya devam edeceklerini açıkladı.
Hınca hınç dolan salonda Karagedik'in sorunlarına da değinen Saatcı, "Bu bölgeyi imara açan biziz. Yolun alt tarafına parke yapıldı. Yapanlara teşekkür ediyoruz. 1500 sokağın parke yapılması ve 1503 sokağın kanalizasyon sorununun giderilmesi talepleri var. Ayrıca Sağlık Ocağı, bankamatik ve bazı yolların genişletilmesi konusunda çalışmalar yapacağız. Ayrıca yeni dolmuş hatlarının belirlenmesi için de girişimlerde bulunacağız." dedi.
Toplantıda vatandaşların "Neden bizi terk ettiniz" şeklindeki sorularına da yanıt veren eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, konuşmasını şöyle sürdürdü: "2 genel başkan bana söz verdi. Fakat onlar sözlerinde duramadılar. Onlar dik duramayınca biz dik durduk ve bağımsız olarak Büyükşehir adayı olduk. Şimdi helalleşeceğiz inşallah. Siz bizi seçerek biz de size hizmet ederek bunu sağlayacağız."

AdminAdmin