SİYASET
Giriş Tarihi : 02-11-2023 22:42

Müjde, Fethiye'ye Doğal Gaz Gelecek...

Müjde, Fethiye'ye Doğal Gaz Gelecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 00.02'de ANİDEN imzaladı! Resmi Gazete'de 21 il için flaş karar

2 Kasım 2023 Perşembe tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı kararları ile Kahramanmaraş, Aydın, İzmir, Manisa, Şanlıurfa, Kastamonu, Antalya, Muğla, Konya, Ankara, Samsun'da flaş uygulama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 00.02'de ANİDEN imzaladı! Resmi Gazete'de 16 il için flaş karar - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan imzalar ile alınan kararlar 2 Kasım 2023 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Yayımlanan kararlar kapsamında Aydın, Kayseri, Çanakkale, İzmir, Manisa, Artvin, İstanbul, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Nevşehir, Bursa, Balıkesir, Antalya, Muğla, Karaman, Konya, Kastamonu, Sinop, Kırıkkale, Ankara, Diyarbakır olmak üzere 21 ilde acele kamulaştırma ve riskli alan ile özel endüstri ve sanayi bölgesi ilan edilmesine yönelik adımlar atıldı.

Ekli Liste ve Haritalarda Güzergâhları Gösterilen Doğal Gaz Boru Hattı Projelerinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların, Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7755)

Ekli Liste ve Haritada Bilgileri ile Güzergâhları Yer Alan Doğal Gaz Boru Hattı Deplasesi ve Bağlantı Hattı Projelerinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların, Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 7756) 
iki kararda Doğal Gaz borusunun geçmesi için kamulaştırma kararlarını kapsıyor. Fethiye'ye Korkutelinden gelecek olan doğal gaz Boru hattının gelmesi için karar alındığını gösteriyor. Güzergah Korkuteli-Fethiye-Dalaman Ortaca ilçeleri Boru Hattı diyerek belirtildi.

AdminAdmin