GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-04-2024 13:39

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI…

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI…

 

 

HEP BİRLİKTE, SAĞLIKLA, MUTLULUKLA NİCE BAYRAMLARA KAVUŞMAK DİLEĞİYLE BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.”

 

Milletvekili Otgöz; Milletimiz için önemi her geçen gün artan dostluk ve kardeşliğin, barış ve huzurun bir vesilesi olan Ramazan Bayramını milletçe idrak ediyoruz.

 

Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların iyiye, güzele, hoşgörüye yöneldiği kutsal günlerimizdir. Bizleri ülke ve millet olarak, sevgi, saygı ve kardeşlik bağı ile kuşatan bayramlar, milletimizi güçlü bir şekilde milli ve manevi değerler etrafında buluşturmaktadır.

 

Ramazan ayında gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Ülkemiz, Muğla’mız ve Milletimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

Halkımızın iradesi ile seçimlerde başarılı olan yerel yöneticilerimize başarılar diliyor, Muğla’mız için birlikte çalışma kararlılığımızı belirtiyorum.

 

Hemşerilerimizin seçimlerde verdiği mesajları aldık. Plan, proje ve çalışmalarımızda bu mesajlara dikkat edeceğiz.

 

Bize oy veren vermeyen tüm hemşerilerimizi kucaklamaya ve 13 ilçemize de ayrım yapmaksızın yatırım ve hizmet getirmeye devam edeceğiz.

 

İnanıyorum ki; büyük hedefler ve aydınlık bir gelecek bizi bekliyor. Bayramların da bu hedeflere ulaşmamıza vesile olmasını temenni ediyorum.

 

Başta Muğlalı hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.

AdminAdmin