SPOR
Giriş Tarihi : 18-01-2024 11:17   Güncelleme : 18-01-2024 11:26

Fethiyespor da Hedef Yüksek

Fethiyespor da Hedef Yüksek


TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci yarısına galibiyet ile başlamak istiyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel; Antalya kampının oldukça yararlı geçtiğini belirtti.
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel; Antalya kampının oldukça yararlı geçtiğini belirtip; 'Ligin ikinci yarısına galibiyet ile başlamak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile kazanıp, lige üç puan ile başlamak arzusundayım. 'ifadelerini kullandı.

Fethiyespor, Pazar günü kendi evinde İnegölspor'u ağırlayacak. İlk haftayı bay geçen Fethiyespor’da sakatlıkları devam eden Selçuk Alibaz ve Abdullah Balıkçı ile kart cezalısı Murat Yılmaz, kadroda yer alamayacak. Yeni transferlerden Serdar ile Berk Taşkının da hazır olmadığı için kadroda yer alamayacağı öğrenilirken Ali Mert Aydın ise kadroda yer alacak. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel 'Ligin ikinci yarısına galibiyet ile başlamak istiyoruz ' dedi.
’FETHİYESPOR TARAFTARIYLA GÜÇLÜ’’

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel; yılbaşı sonrası ikinci devre arası hazırlıklarına başladıklarını söyleyerek; ‘’4 gün Fethiye’de çalışıp 8 gün Antalya’da devre arası hazırlık kampına devam ettik. Yaklaşık 12 günlük çalışma süresi içerisinde 2 hazırlık maçı oynadık. Bu hazırlık maçlarında takımdan istediklerimiz, çocuklardan istediklerimizi kendilerine söyledik. Biz çocukların çalışma temposundan memnunuz. Bu maç öncesi 3 eksiğimiz var. Murat yılmaz kart cezalısı Selçuk, Abdullah tedavideler. İlk yarıdan kalan sağlık problemleri devam ediyor. Selçuk biraz daha iyi durumda. Ama Abdullah’ın biraz daha süreye ihtiyacı var. Bu dönemde 3 oyuncu bünyemize dahil oldu. Serdar bizim eski oyuncumuz. Mert taşkın Samsunspor’dan aldık. Oda çok kısa bir süre boşluk yaşadı. Oda tam olarak %100 hazır değil. Ali mert aydın oynayarak sezonu tamamladı. Ondaki boşluk süresi çok fazla değil. Antalya kampımıza dahil oldu. Bizimle birlikte yaklaşık 1 haftadır çalışıyor. Ali Mert Aydın hazırlık düzeyi diğer arkadaşlara göre daha iyi. Oynayabilecek durumda diye düşünüyorum. Hafta sonu ikinci yarının ilk maçını oynayacağız. Ben şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç olduğunu düşünüyorum. Fethiyespor taraftarıyla güçlü. Fethiyespor iç sahada taraftarın gücünü aldığı zaman oyuncuların saha içi performansı mutlaka artıyor. Bunu yaşamış bir kişi olarak söylüyorum. İnşallah Pazar günü tüm taraftarlarımızla birlikte ikinci yarının ilk maçını kazanarak geçeriz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış oluruz’’ ifadelerini kullandı.
FETHİYESPOR’UN HER ZAMAN GÜCÜ VARDIR’’

Dinçel; ‘’Antrenör arkadaşlarımız izledi. Bizde maçı yayından izledik. İnegölspor’u gerçekten diri gördük. Etkili oyuncuları var. Pozisyon vermeyen bir takım. İnegöl takımı ciddi bir rakip. Her rakip ciddi ama İnegöl takımını iyi gördük. Ne olursa olsun biz iç sahada kazanmak zorundayız. Bu bilinçle bu gün itibariyle İnegöl maçı hazırlıklarına başladık. Şunu söylemek istiyorum. Ligin ikinci yarısı hangi grupta olursan ol hangi kategoride olursan ol ilk yarı eksikleri ikinci yarı takımlar tamamlama yoluna gider ve ikinci yarı güçlenirler. Yolun sonu şampiyonluk olur, play off olur, kümede kalma mücadelesi olur bu takımların hepsinin bir amacı vardır. Amaca göre daha ciddi çalışırlar. Daha fazla transfere özen gösterirler. İkinci yarıya grubumuzdaki takımların güçlenerek başladığını düşünüyorum. Derince’nin deplasmanda galip gelmesi, Etimesgut’un Kastamonu’ya yenilmesi, Amel’in Denizlispor’a takılmasını sürpriz diyemem. Bunlar sürpriz değil. Belki bir Kastamonu maçını sürpriz olarak nitelendirebilirler. Her takımın güçlendiği gerçeğini hepimiz bu hafta gördük. Biz de Fethiyespor’uz. Fethiyespor’un her zaman gücü vardır. Fethiyespor’un gücünü ikinci yarıda ilk maçla birlikte inşallah çok iyi olacak.’’ Dedi. 

‘’İNEGÖLSPOR MAÇINA ODAKLANDIK’’

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, ‘’Transfer süreci devam ettiği müddetçe transfer olabilir. Fakat şu an Pazar günü oynayacağımız İnegölspor maçına yönümüzü çevirdik. İstişare halindeyiz, sürekli görüşüyoruz ama şu an için Pazar günü oynayacağımız 90 dakikaya odaklandık ve o maça hazırlanıyoruz.’’ Diye konuştu.
DİNÇEL, TARAFTARA SESLENDİ

Teknik Direktör Dinçel, ‘’Apaçiler ve büyük Fethiyespor taraftarları ile birlikte ilk maçımızı kazanacağımızı düşünüyorum. 12. Adamın gücünü hafta sonu İnegölspor maçında da göstermelerini istiyorum. Birlikte güçlüyüz, bunu yaşadım. Hep birlikte yaşadık, inşallah yaşamaya da devam edeceğiz. Tüm taraftara selamlarımı iletiyorum.’’ İfadelerini kullandı.

AdminAdmin