FETHİYE
Giriş Tarihi : 26-08-2023 13:14

“Çaycı Hüseyin” Papel Bistro’da Delbek Çaldı

“Çaycı Hüseyin” Papel Bistro’da Delbek Çaldı

“Çaycı Hüseyin” Papel Bistro’da Delbek Çaldı

Bir dönemin popüler dizisi 'Çocuklar Duymasın'da 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle adını duyuran Alpaslan Özmol, tatil için geldiği Fethiye’de delbek çaldı.
2002-2019  yılları arasında yayımlanan aile ve durum komedisi türündeki Türk televizyon dizisi “Çocuklar Duymasın” da 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle adını duyuran 47 yaşındaki Alpaslan Özmol, her yıl olduğu gibi bu sene de tatil için Fethiye’yi seçti.
Hemen her gün Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin tarihi ve turistik yerlerini gezen, denizin ve kumun tadını çıkaran Alpaslan Özmol, son olarak da Kordon Boyundaki Papel Kafe ve Bistrodaki delbek gecesine katıldı. 
Fethiye’nin yeni açılan eğlence mekanı Papel Kafe Bistro tarafından organize edilen delbek gecesinde delbek sanatçısı Türkan ve Dilek sahne aldı. 
Fethiye’ye özgü bir sanat enstrümanı olan delbek  gecesine yoğun katılım gerçekleşirken, “Çaycı Hüseyin” lakaplı Alpaslan Özmol’da delbek gecesine katıldı.
İlk kez delbek enstrümanı ile karşılaştığını aktaran Özmol, delbekleri ile sahne alan Delbekçi Türkan ve Dilek’in seslendirdiği şarkılara da eşlik etti.

AdminAdmin