GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-11-2023 16:15

Denizli'de Yörük Şenliği Coşkusu

Denizli'de Yörük Şenliği Coşkusu


Denizli Efeleri Yörükleri Derneği ve Denizli Yörükleri İlbeyi Ramazan Karaduman tarafından düzenlenen Yörük Şenliği Denizli'ye bağlı Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi'nde Yörük Göçü ile başladı.
Denizli Efeleri Yörükleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi'nde Yörük Göçü ile başlayan etkinlikte misafirlere pilav, bişi, yufka, tatlı ve çay ikramında bulunuldu.
Yoğun katılımın gerçekleştiği etkinliğe çevre il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş geldi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek,
AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mustafa Arık,  İlbeyi Ramazan Karaduman, Denizli Efeleri Yörükleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Yalıbir, Honaz önceki dönem Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Efeleri Yörükleri Ağası Ahmet Cambazoğlu, PAÜ den Doç.Dr Devrim Alkaya,  MHP önceki dönem il başkanı Cafer Birtürk, Acıpayam Dodurga Tarhana Festivali Ağası Hikmet San, çok sayıda sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve Yörük obaları katıldı.
İzzet Yıldırım'ın sunumunu yaptığı programda Çağla Çakır, Fatoş Kadıoğlu ve  Kemal Özgünün muhteşem türküleri ile katılımcılar Yörük Şenliğinin heyecanını yaşadı. 
Denizli'nin Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi'nde düzenlenen Yörük Şenliği katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

AdminAdmin