ANKARA
Giriş Tarihi : 17-01-2023 21:32   Güncelleme : 17-01-2023 21:37

Demir ve Gökcan'dan Milli Eğitim Bakanı Özer'e ziyaret...

Demir ve Gökcan'dan Milli Eğitim Bakanı Özer'e ziyaret...



AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Köyceğiz, Seydikemer ve Yatağan Belediye Başkanları ile Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’i ziyaret etti.
Muğla’da yapılacak eğitim yatırımlarının görüşüldüğü ziyarette, Gökcan ve Demir vatandaşların taleplerini iletti.
Ziyaret sonrası sosyal medyadan paylaşımda bulunan Demir ve Gökcan, Muğla’ya kazandırılan yatırımlar için bakan Özer’e teşekkür etti.
Demir ve Gökcan, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:
“Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz ile Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’i ziyaret ettik. Sayın Bakanımızla Muğla’mıza yapılacak eğitim yatırımlarını görüştük ve bizlere ulaşan talepleri ilettik. Sayın Bakanımıza son 20 yılda Muğla’mızda hayata geçirilen eğitim yatırımları ve derslik başına düşen öğrenci sayılarının azaltılması adına devam eden ve bu yıl başlanacak olan yeni yatırımlar. Çocuklarımızın güvenli ve modern binalarda eğitim almaları için ilimiz genelinde gerçekleştirilen güçlendirme ve yenileme çalışmaları. Doğalgaza erişimi olan tüm okullarımızın dönüşümünün sağlanmasına yönelik desteklerinden dolayı hemşerilerimiz adına teşekkür ediliyoruz.”

AdminAdmin