FETHİYE
Giriş Tarihi : 17-10-2023 16:19

Fethiyespor Taner Hocaya Emanet

Fethiyespor Taner Hocaya Emanet

Fethiyespor Taner Hocaya Emanet

Fethiyespor Yönetimi, olağanüstü toplanarak Erhan Altın’ın yardımcısı Taner Gülleri’nin takımın başına geçmesi yönünde aldığı kararı basın toplantısında açıkladı.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da, teknik direktör Erhan Altın dün itibariyle aldığı karar doğrultusunda takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Bugün Fethiyespor Yönetimi, olağanüstü toplanarak Erhan Altın’ın yardımcısı Taner Gülleri’nin takımın başına geçmesi yönünde aldığı kararı basın toplantısında açıkladı.
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın’ın deplasmanda Sarıyer ile 2-2 berabere kaldığı maçın devre arasında takımın 1-0 yenik iken futbolcularına ayrılık kararını soyunma odasında açıkladığı ortaya çıktı. Maçtan sonrada başkan ve yöneticilerle konuştuğu öğrenilen Erhan Altın’ın istifa kararını ilettiği ve kabul edildiği belirtildi. Erhan Altın’ın takımdan ayrılmasının ardından Fethiyespor Yönetimi olağanüstü toplanma kararı aldı. Alınan karar doğrultusunda, Fethiyespor’un başına Erhan Altın’ın ekibinden Taner Gülleri geçirildi. Toplantı sonrası Fethiyespor Başkanı ile bir araya gelen Taner Gülleri, takımı bulunduğu konumdan üst sıralara çıkarmak için elinden geleni yapacaklarını dile getirdi.
“Taner Hoca Sayesinde İyi İşler Yapacağız”
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, takımın başına Taner Gülleri’nin getirilmesinden dolayı duyduğu sevinci paylaşarak “Fethiye’yi canından çok seven evladımız Taner’i takımın başına getirmekten dolayı çok mutluyum. Çünkü onun başarılı olacağına son derece inançlıyım. Fethiye halkı da onu tanıyor. Hep ona destek olup yardımcı olacağız. Onun sayesinde iyi şeyler yapacağız. Hepimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.
“Kadromuza Ben Ve Ekibim İnanıyoruz”
Fethiyespor Teknik Sorumlusu Taner Gülleri, yaptığı açıklamada “Öncelikle başkanıma ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bu takımın formasını terleten bir insanım. Oturmuş bir kadromuz var. Kadromuza ben ve ekibim inanıyoruz. Daha iyi şeyler yapacağız. Fethiyespor’un formasının ağırlığını taşıyabilecek oyuncularla çalışıyoruz. Üst üste galibiyetler alıp üst sıralara çıkmak istiyoruz. İki taraf için de hayırlısı olsun” dedi. 
“Erhan Hocanın İstifasını Kabul Ettik”
Fethiyespor Basın Sözcüsü Selahattin Aydemir, teknik direktör Erhan Altın’ın istifasını kabul ettiklerini söyledi. Aydemir yaptığı açıklamada “Bugün yönetim kurulu olarak toplandık. Hocanın istifa kararını sizden öğrendik. O sebeple bugün olağanüstü toplandık. Biz yönetim kurulu olarak hocanın istifasını kabul ettik ve yolları ayırdık. Erhan Hoca’nın yardımcılıklarını yapan Taner Gülleri ve ekibiyle devam etme kararı aldık. Onun dışında iki gündür farklı isimler konuşuluyor. Bu isimlerle görüşmemiz olmadı. Taner hoca ile devam ediyoruz. Taner hoca ve ekibine çok güveniyoruz ve devam ediyoruz. Bu hocalarımıza yeni hoca gibi bakalım. Eski hoca muamelesi yapmayalım. Kendi sistemi ile oynamak isteyecektir. Hocanın bizde her zaman kredisi var” ifadelerini kullandı. 
“Erhan Hocanın Ayrılığı Bizim İçin De Sürpriz Oldu”
Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Uğur Keskin, Erhan Altın’ın takımdan ayrılması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Biz bugüne kadar hep Erhan Hoca’nın arkasında durduk. Bize hiçbir zaman huzursuzluk ile ilgili talebi olmadı. Fakat Erhan Altın, Sarıyer maçının ardından bizden habersiz takım ile vedalaştı. Takım 1-0 yeniliyorken ben yokum dedi. Bize de herhangi bir şey söylemedi. 3 gün önce beraber yemek yemiştik bizim için de sürpriz oldu. Burası Fethiyespor, biz her zaman en iyisiyle devam etmek zorundayız” şeklinde konuştu.

AdminAdmin