SPOR
Giriş Tarihi : 15-11-2023 18:20

Milas Belediyespor 3 Puan Hedefiyle Sahada

Milas Belediyespor 3 Puan Hedefiyle Sahada

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 6. hafta maçları ile devam ediyor. Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta kendi evinde sahaya çıkacak. 
Ligde çıktığı tüm maçları kazanan temsilcimiz başarılı bir grafik çiziyor. Geçtiğimiz haftayı rakibi olan Bigadiç Belediye takımının ligden çekilmesi sebebiyle maç yapmadan geçen takımımız bu hafta kendi evinde Altekma takımını ağırlayacak. Güzel bir oyun neticesinde 3 puanı hanesine yazdırmayı amaçlayan Milas Belediyespor, namağlup ünvanını sürdürme hedefinde. 
Topladığı 11 puanla ligde 3. sırada yer alan temsilcimiz zirve yarışının iddialı ekibi olarak göze çarpıyor. Başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde tam kadro olarak hafta içi gerçekleştirdiği fitness çalışmaları ve teknik, taktik antrenmanlarla karşılaşmaya hazırlanan ekibimiz bu önemli maça hazır.
18 Kasım 2023 Cumartesi günü Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak olan müsabaka saat 16:00’da başlayacak.
Takımımız başarılı bir grafik çiziyor…
Maç hakkında konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Takımımız ligde oynadığı tüm müsabakaları kazanarak, başarılı bir grafik çiziyor. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Altekma takımını ağırlayacağız. Takımımızın müsabakadan iyi oyun neticesinde galibiyetle ayrılacağına yürekten inanıyorum. Tüm takım ve teknik heyetimize başarılar diliyor, taraftarlarımızı takımımıza destek olmaya tribünlere davet ediyorum” dedi.

AdminAdmin