SİYASET
Giriş Tarihi : 10-01-2024 16:36

Demir, STK Temsilcileri ile Görüştü

Demir, STK Temsilcileri ile Görüştü

AK Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yavuz Demir, STK ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yavuz Demir, Milas’ın sektörel sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek belediyecilik hizmetlerine dair sorunları dinledi ve projelerini paylaştı. 
Gerçekleşen ziyaretlerde, Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar ve meclis üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası-Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Devrim ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal ile bir araya gelen Demir, üreticilerin ve esnafın beklentilerini anlamak adına önemli görüşmelerde bulundu.
Ziyaretler kapsamında yapılan görüşmelerde, belediyecilik hizmetlerinden kaynaklanan sorunlar ele alındı, çözüm önerileri üzerinde konuşuldu. Mehmet Yavuz Demir, Milas'ın sektörel dinamiklerine önem vererek, vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dikkate alarak oluşturduğu projeleri paylaştı.
Oda başkanlarına teşekkür ederek, kendilerine duyduğu saygı ve işbirliği için açıklamalarda bulunan Demir, Milas'ı daha yaşanabilir ve gelişmiş bir şehir haline getirmek adına birlikte çalışma arzusunu dile getirdi.

AdminAdmin