SİYASET
Giriş Tarihi : 09-11-2023 10:50

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’den “10 Kasım Mesajı”...

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’den “10 Kasım Mesajı”...

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
“Ülkemizin istiklal ve istikbali için hayatını Türk Milletine adayan ve bu uğurda cepheden cepheye koşan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. Yıl dönümünde saygı, rahmet,  minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun.”
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz mesajında, “Milli Mücadelemizi zafere taşıyan ve bu zaferi Cumhuriyet ile taçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sadece Türk tarihinin değil, Dünya tarihinin de en önemli lider ve devlet adamlarından biri olarak adını tarihe altın harflerle yazdırmıştır”  ifadesini kullandı.
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz mesajında şunları kaydetti:
Dört bir yanından işgale uğrayan vatan topraklarımızı savunmak için, yokluklar içerisinde Kurtuluş Savaşımızı başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  üstün askeri dehası,   yönetim anlayışı, azim ve kararlılığı ile dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.
Emperyalizme açtığı bayrak ile mazlum ülke ve milletlere de örnek olan Atatürk, yaptıkları ve eserleri ile bugün halen yaşamaktadır.
Atatürk, Türk Milletinin asla esir edilemeyeceğini, bayrak, vatan ve bağımsızlık için gözünü kırpmadan canını ortaya koyacağını yaktığı kurtuluş meşalesi ile tüm dünyaya haykırmıştır. 
Yaşadığı dönemin çok ilerisindeki görüş ve düşünceleri ile modern Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Atatürk’ün mücadeleci ve kurucu vasıflarını yaşatmaya devam ediyoruz.
Atatürk’ün büyük eserim dediği Cumhuriyetimiz bugün emin ellerdedir. İlelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmek de asli görevimizdir.
Bizlere düşen görev Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün koyduğu hedef doğrultusunda ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşımaktır.
Aziz Milletimizin gayretleri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği vizyon çerçevesinde daha gelişmiş ve daha saygın bir konuma ulaşacağız. Atatürk’ün koyduğu hedefleri de bir bir yakalayacağız.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.

AdminAdmin