YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 06-03-2024 22:10

Metin Ergun, ‘’Sen, Su Borusu Patlatma Başkanı Mısın?”

Metin Ergun, ‘’Sen, Su Borusu Patlatma Başkanı Mısın?”


İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Metin Ergun İYİ Parti’nin Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar’ın seçim ofisinin açılışına katıldı. 
Bodrum’da 3 bin küsur kere su patlaması yaşandığını belirten Ergun, Bodrum Belediye Başkanı ve Büyükşehir adayı Ahmet Aras’ı kastederek “Mübarek sen su borusu patlatma başkanı mısın?” diye sordu. “Sadece Bodrum’da binlerce kez su borusu patlıyorsa Muğla’da yapacaklarını siz düşünün” ifadelerini kullandı.
İYİ Partili Ergun, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras’ı işaret ederek,
“Ey rantçılar işiniz var bizimle. Sizinle uğraşacağız. Bana rakibin kim Metin Ergun diye soruyorlar, benim rakibim rant zihniyeti! Hani o Cennet Koyu’na adamın anasının ak sütü gibi helal diyerek ruhsat verenler var ya, işte o zihniyetle mücadele benim asıl işimdir. Ben Cennet Koyu’yla, Kızılbük’le, Kıyı Yönetmeliği’yle, Zeytin Yönetmeliği ilgili davalar açtım ve kazandım. Soru önergesi verdim, mücadele verdim. Onlar ise ruhsat verdiler. Kim ranttan yana ise karşısında Ali Acar’ı bulacak, Metin Ergun’u bulacak.” ifadelerini kullandı.
Ahmet Aras ile Ahmet Ayaydın’ın Muğla’yı bilmediğini iddia eden Ergun, “yanlarına Köy Hizmetleri’nden veya Orman’dan emekli birisini alsınlar da Muğla’da kaybolmasınlar, aksi halde kaybolurlar” dedi.
Altyapı, imar, su ve çevre kirliliği problemlerinin Muğla’nın en yaygın problemleri olduğunu vurgulayan Ergun, yerel seçimlerin particilik yapılacak bir seçim olmadığını, bu seçimde tecrübeye ve bilgiye önem verilmesi gerektiğini belirterek “ben sizden 1 defalık ödünç oy istiyorum” dedi.

AdminAdmin