FETHİYE
Giriş Tarihi : 20-10-2023 11:07

GÜLLERİ, “ OYNANAN FUTBOL UMUT VERDİ”

GÜLLERİ, “ OYNANAN FUTBOL UMUT VERDİ”

GÜLLERİ, “ OYNANAN FUTBOL UMUT VERDİ”

Fethiyespor’un kendi evinde Düzce cam Düzcespor ile son dakikada penaltıdan attığı golle 2-2 berabere kalması ve maçtan galibiyetle ayrılamaması teknik kadroyu üzdü. İlk yarıda yediği 2 golle devre arasına 2-0 yenik giden Lacivert-Beyazlı futbolcular, 46.dakikada Özcan’ın yerine Murat Yılmaz, Ali Ceylan’ın yerine Ramazan’ın girmesiyle oyun üstünlüğünü ele alan Fethiyespor, önce Murat Yılmaz son dakikada penaltıdan Nurettin Çakır’ın attığı gollerle maçı zor şekilde berabere bitirmesini sağladı. Karşılaşmadan sonra maçı değerlendiren Fethiyespor’un yeni teknik direktörü Taner Gülleri,” Maçı maalesef berabere bitirdik ama oyunun hakkı bu değildi. Oynanan oyun bize ilerisi için umut verdi.” İfadelerini kullandı.
Fethiyespor’un Sarıyer maçından sonra görevi bırakan teknik direktör Erhan Altın’ın yerine yardımcılarından Taner Gülleri’nin getirilmesi ile Gülleri Fethiye Şehir Stadındaki takımının başında ilk maçında beklediği 3 puanı alamadı. Futbolcularının 3 puan armağan etmek istediği karşılaşmayı Lacivert-Beyazlılar son dakikada gelen penaltı golü ile 2-2 tamamlayabildi. Fethiyespor teknik direktörü Taner Gülleri maçtan sonra yaptığı açıklamada “rakipten inanılmaz üstün oynadık. “ Değerlendirmesinde bulundu. Gülleri,”Maçı maalesef berabere bitirdik ama oyunun hakkı bu değildi. Maçtan sonra çocuklarımı tebrik ettim. Bugün, 4 gün önce maç oynamamıza rağmen inanılmaz gayret sarf ettiler. İstatistiklerimiz tuttu. 11 tane gol pozisyonuna girmişiz. Rakipten inanılmaz üstün oynadık. Çocuklar istediklerimizi harfiyen yaptılar. Ne istediysek fazlasını vermek için elinden geleni yaptılar. Böyle bitmesini kimse istemezdi. Bu maç bizim çıkışımız olsun istiyorduk. Oynanan oyun bize ilerisi için umut verdi. Oyuncularıma tekrardan söyledim, bizim alt taraflarla işimiz yok. Bizim çok kaliteli oyuncularımız var. O oyuncuların hakkı bu takımın ligi en iyi yerde bitirmesi. Bunu zaman içerisinde göreceksiniz.” dedi.
“HERKESE FORMA SIRASI GELECEK”
Gülleri,” Sezer Özmen ve Berkay Samancı, bu sahada oynadığımız Denizlispor maçında sakatlanmışlardı. 10 gündür bizle çalışmadılar. Berkay, 2 gün önce idmanlara katıldı ama takımdan ayrı çalışıyor. Sezer, bugün geldi ve fizyoterapistler ile çalışmaya başlayacak. Her oyuncu bizim için çok önemli. Bütün oyuncularımızdan faydalanmak için elimizden geleni yapacağız. Herkese forma sırası gelecek. Fethiyespor’un başarısı için ben ve ekibim her şeyi yapacak. Kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarın tepkisi iyiydi. Zevk veren oyunu kendileri de gördüler. Oynanan oyunun umut vaat ettiğini düşünüyorum. Çünkü inanılmaz duran top, serbest vuruş, korner kullandık. Maalesef rakibimiz çok vakit geçirdi. Hakem ilk yarı 5, ikinci yarı 6 dakika uzatma verdi. Bunları bahane etmek istemiyoruz. Biz daha iyi bir Fethiyespor için elimizden geleni yapacağız. Hafta sonu Aksaray’a gideceğiz. Çocuklar 8 günde 3 maç yapmış olacaklar. Orada da elimizden geleni yapıp 3 puanla döneceğiz bundan herkes emin olsun. Bizim alt tarafla işimiz yok.” şeklinde konuştu.
“KADRO DERİNLİĞİMİZ YOK”
Düzce cam Düzcespor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu maçın son dakikasında oyuncusunun ceza alanı içinde düşürülmesine hakemin seyirci kaldığını mutlak penaltılarını vermediğini kaydederek, ”Kadro derinliğimiz yok.” Dedi.
Çapanoğlu,”Geçen hafta çok talihsiz bir mağlubiyet aldık. Çocukların üstünde de 6-0’ın verdiği bir moral bozukluğu var. Hiçbir oyuncuyu tanımadan maça çıkmıştım. Bugünde oyuna iyi başladık. 2-0 öne geçtik. Öne geçince skoru korumaya çalıştık. Skoru da koruduk ama penaltıyla maç 2-2 bitti. En sondada bizim hakkımız olan yüzde 100 penaltıyı hakem vermedi. O penaltıyla belki de 3 puan alacaktık. Yapacak bir şey kalmadı. Önümüzde önemli bir maç var. Birde 1 oyuncumuzda penaltı yüzünden kırmızı kart gördü. Kadro derinliğimiz yok. Takım halinde mücadelemizi yapacağız. Rakibimizde kazanma adına iyi mücadele etti. Son dakikada penaltımız açıkça verilmedi. ” şeklinde konuştu.

AdminAdmin