YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 22-03-2024 10:58

SAATCI HALK BULUŞMALARINDA MEVCUT BAŞKANIN ZAYIF KARNESİNİ AÇIKLADI

SAATCI HALK BULUŞMALARINDA MEVCUT BAŞKANIN ZAYIF KARNESİNİ AÇIKLADI


SAATCI: VATANDAŞA 38 PROJE SÖZÜ VERMİŞLER 8 TANESİNİ YAPMIŞLAR

Mevcut belediye başkanının verdiği 38 sözden sadece 8 tanesini hayata geçirdiğini açıklayan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "Karne ortada. Gereken notu siz de sandıkta vereceksiniz." dedi.
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala eski Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, halk buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gündüz programını esnaf ziyaretleri ile sürdüren Saatcı, akşamları da 2 farklı mahallede halk buluşması yapıyor. Yoğun katılımla gerçekleşen halk buluşmasının ilkini Taşyaka Mahallesi'nde diğerini de Çatalarık Mahallesi'nde yapan Saatcı'ya vatandaşların ilgisi büyük oluyor. Halk buluşmalarında 20 yıllık görev süreci boyunca yaptıklarını anlatan Saatcı, yeni döneme ait projelerini de yine bu toplantılarda anlatıyor.
Saatcı halk buluşmalarında mevcut belediye başkanının karnesini de ele alıyor. Seçimlere sayılı günler kala alelacele temel atma töreni ve park açma yarışına giren mevcut belediye başkanının 5 yıllık karnesinin zayıf olduğunu söyleyen Behçet Saatcı, söz verilen 38 projeyi tek tek hatırlatarak şöyle konuştu: 
"2019’da verdikleri sözlere bakalım. Ne demişler.  Yeni bisiklet yolları demişler ama bir metre bile  yeni bisiklet yolu yok. Yeni otopark yok, ring sistemi yok, vatandaşlara ücretsiz kültür turları yok. Deppoy mevki, tarih, kültür, turizm kompleksi yok. Çocuk bakım evi yok, öğrenci yurtları yok, gençlik merkezi yok, yeni düğün salonları yok. Huzurevinin kapasitesi arttırılacakmış, 1 oda bile yapmadılar yok, yaşlı bakım merkezi var mı yok. Basketbol takımı diye bir şey kalmadı, 1.200 çocuğumuz spor yapıyordu, ortada Belediyespor yok. 38 tane vaatte bulunmuşlar, 8 tanesini yapmışlar. Eğer bu karneyi başarılı buluyorsanız tercih sizin.” 

AdminAdmin