KÖYCEĞİZ
Giriş Tarihi : 16-08-2023 11:04

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: ARTIK ZAMANI GELDİ

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE DE BİR DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM ŞARTTIR

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: ARTIK ZAMANI GELDİ

Biz çevreye duyarlı sürdürülebilir bir kalkınma programı izlerken, CHP’li Belediyeler, sadece konuşmakta, çevreci gibi görünüp çevreyi katletmekte,  sadece yaptıkları heykeller ile övünmektedir.

 


AK Parti Muğla Milletvekili  Yakup Otgöz, saha çalışmalarına  Köyceğiz’de devam ediyor.
Milletvekili Yakup Otgöz,  Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve İlçe Başkanı Mehmet İlhan ile birlikte Köyceğiz’in muhtarları ile toplantı yaptı.

 

 


Milletvekili Otgöz, Köyceğiz’in   muhtarları ile toplantı yaptı…


Köyceğiz’de muhtarlar, gençler ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Yakup Otgöz, kendisine iletilen talepleri ilgili kurum müdürlerini, bakan ve bakan yardımcılarını arayarak çözümü için görüşmelerde bulundu.

 


Muğla Büyük Şehir Belediyesi’nin görev alanına giren altyapı, içme suyu, yol, ulaşım, çevre, imar gibi konularda yoğun bir şikâyet olduğunu belirten Milletvekili Otgöz;  “CHP’li Belediyelerle ilgili şikayetler çok fazla. Biz hemşerilerimizi dinliyor ve taleplerini mümkün olduğunca yerine getiriyoruz. AK Parti olarak biz hizmet için varız. Muğla Büyük Şehir Belediyesi’nde de artık bir değişim şart. Hemşerilerimizden kopuk, kendi içine kapalı bir yönetim maalesef Muğla’mıza hizmet etmekten çok uzak bir görüntü sergiliyor” dedi.

 


Milletvekili Yakup Otgöz, Köyceğiz programlarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti.
Yaşlılarımızdan, gençlerimizden yeni şeyler öğreniyoruz. Politika belirlerken görüşlerden yararlanıyoruz.


Geçtiğimiz hafta Dalaman’da hemşerilerimizle idik. Bu hafta Köyceğiz’deyiz, Hafta sonu da Ortaca’da olacağız. Biz her daim muhtarlarımızla ve hemşerilerimiz ile birlikteyiz.  Yaşlılarımızı, gençlerimizi, muhtarlarımızı dinliyoruz. Yaşlılarımızdan, gençlerimizden  yeni şeyler öğreniyoruz. Yapıcı eleştirilerini dikkate alıyoruz. Politika belirlerken bu görüşlerden yararlanıyoruz.


Hemşerilerimiz, kavga istemiyor, birlik ve beraberlik içinde bu cennet Muğla’mızda huzur içinde yaşamak istiyor. Ancak, Muhalefet partilerinin kaos senaryoları, istemezükçü   tavırları, her şeye karşı olmaları Muğla’mızda da hizmet ve yatırım anlamında olumsuz etki yaratmaktadır.
Son dönemde yaşadığımız Akbelen’deki olaylar da bunun tezahürüdür. Biz; ağaç da bizim, zeytin de bizim, santral de bizim derken, santral çalışanları ile halkımızı karşı karşıya getirmeyi doğru bulmuyoruz. Akbelen’den yeni bir gezi senaryosu çıkarmaya çalışanlar bilmeli ki bunu başaramayacaklardır. Çevreci olduğunu söyleyenler aynaya baksınlar. 

 


Muğla'da son yirmi bir  yılda 200 milyondan fazla  fidanı toprakla buluşturduk.


AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çevreci politikalar uyguluyoruz.  Çevreci şehirler oluşturuyoruz. Topraklarımızı ağaçla buluşturuyoruz. 23,2 Milyon hektarlık orman varlığımızla Dünya’da 46. sıradan 27. sıraya yükseldik.
En çok ağaçlandırma yapan ülkeler sıralamasında Avrupa'da 1. Dünya'da 4. sıradayız.


Biz çevreye duyarlı  sürdürülebilir bir kalkınma programı  izlerken, CHP’li Belediyeler, sadece konuşmakta, çevreci gibi görünüp çevreyi katletmekte,  sadece yaptıkları heykeller ile övünmektedir.


Artık zamanı geldi,  Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde de bir değişim dönüşüm şarttır. Hemşerilerimiz de bunun farkındadır. İnanıyorum ki hemşerilerimiz önümüzdeki yerel seçimlerde işi ehline verecektir. Yatırım da hizmet de nasıl yapılır iş bilmez CHP zihniyeti bunu görecektir.

AdminAdmin