SİYASET
Giriş Tarihi : 09-01-2024 12:52

Başkan Adayı Kulaç'tan Kaymakam Ziyareti

Başkan Adayı Kulaç'tan Kaymakam Ziyareti

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Kulaç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalara başladığını belirtti. 
Geçtiğimiz hafta DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, DEVA Partisi Fethiye İlçe Başkanı görevindeyken başarılı çalışmalarda bulunan Saniye Kulaç, DEVA Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı oldu. Bu göreve laik görüldüğü için teşekkür eden Kulaç, Fethiye’ye hizmet etmek istediğini belirterek kolları sıvadı.
Ankara dönüşünde Fethiye’de görev yapan yerel basın ile bir araya gelen Kulaç, ekibi ile bu göreve hazır olduklarını belirtti.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine başlayan Kulaç, ilk olarak Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında ise açıklama yapan Kulaç, “Kaymakam Ertaş’a misafirperverliği için teşekkür ederim” dedi.
“Ziyaretlere başladık”
Açıklamasına devam eden Kulaç, “Cumartesi gün basımımızda da bir açıklama yapmıştık, bundan sonrasında ise ziyaretlere başladık. İlk olarak Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ettik. Sonra da ilçe emniyet müdürümüzü ziyaret edeceğiz, ondan sonra da STK’lıları sonra da sahalara iniyoruz. Kaymakamımızla tanıştık, aday olduğumuzu açıkladık. Kendisi de başarılar diledi. Sohbeti ve misafirperverliği için de teşekkür ediyoruz” dedi.

AdminAdmin