GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-12-2023 14:01   Güncelleme : 12-12-2023 15:05

Çelik ve Besler Ailesinin Acı Günü

Çelik ve Besler Ailesinin Acı Günü

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’in kayınvalidesi Selma Besler vefat etti.

Çelik ve Besler Ailesinin Acı Günü

AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik'in kayınvalidesi Selma Besler, cenaze töreninin ardından dualarla ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’in kayınvalidesi Selma Besler geçirmiş olduğu kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Selma Besler burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Selma Besler'in vefatı, sevenlerini derinden üzdü.

Selma Besler, Milas Ulu Camii’nde öğle namazının ardından göz yaşları eşliğinde Milas ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları M.Yavuz Demir, Durmuş Özdemir, Hürol Önder ve Mustafa Aktaş, STK ve kurum amirlerinin yanısıra Çelik ve Besler ailelerinin yakınları, sevenleri katıldı.

Milas Medya Ailesi olarak vefat eden Selma Besler'e Allah'tan rahmet kederli ailesine ise başsağlığı dileriz.

AdminAdmin