GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-01-2024 15:21

MGC Medya Başarı Ödülleri 12 Ocak’ta Dağıtılacak

MGC Medya Başarı Ödülleri 12 Ocak’ta Dağıtılacak

 

Muğla Gazeteciler Cemiyeti 2023 yılı “Medya Başarı Ödülleri” sahiplerini buluyor. Ödül Gecesi 12 Ocak’ta Demircioğlu Park Hotel’de yapılacak. Gecede “Onur Ödülü” ve “Cemiyet Özel Ödülleri” de dağıtılacak. 

Haber Merkezi

Muğla Gazeteciler Cemiyetinin geleneksel olarak düzenlediği, değişik kategorilerde meslek başarı ödüllerinin verildiği gece 12 Ocak Cuma günü Muğla merkezde yapılacak. Demircioğlu Park Hotel’de yapılacak gecede kişi ve kurumlara yönelik Onur Ödülü ve Cemiyet Yönetim Kurulu ödülleri de verilecek. 

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, geleneksel olarak düzenlenen basın ödül gecelerinin pandemi nedeniyle bir süre ara verildiğini belirterek, 2023 yılı içinde başarılı haber ve yayınlara imza eden meslektaşlarının ödüllerini 12 Ocak’ta alacaklarını söyledi. 

Muğla Gazeteciler Cemiyetinin geleneksel olarak düzenlediği “Medya Başarı Ödülleri” 2023 yılı için Gazete, Radyo ve Televizyon ana başlıkları altında sıralanmıştı. Haber, Spor Haberi, Röportaj, Sayfa Düzeni, TV haber, TV program ve Radyo Program alanlarında ödüller verilecek.

@takipçi @öneçıkar 
 

AdminAdmin