MUĞLA
Giriş Tarihi : 09-09-2023 14:30

AK PARTİ İL BAŞKANI AKÇA’DAN YOL MÜJDESİ…

AK PARTİ İL BAŞKANI AKÇA’DAN YOL MÜJDESİ…

AK PARTİ İL BAŞKANI AKÇA’DAN YOL MÜJDESİ…

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, halk arasında Karlık Yolu olarak bilinen,  Menteşe ilçesi Düzeyin Mevkii ile Şenyayla Mahallesi arasındaki yol çalışmasına ilişkin açıklamada bulundu.

 


AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça:
“Muğla Menteşe Düzeyin Mevkii ile Şenyayla Mahalleleri arasında planlanan ve yaklaşık 4-5 ay önce Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapım çalışmalarına başlanan yolun bir kısmına ilişkin ihale süreci tamamlanmış ve ilgili şirket tarafından yol çalışması başlanmıştır”
“Bu yol çok uzun zamandır bölge halkının hayallerinden biridir. Bu yolun tamamlanmasıyla köylerle Muğla Merkez arası yaklaşık olarak 20 km kadar kısalacaktır. Bu proje kırsaldan şehre göçü durduracağı gibi tersine göçü de olumlu etkileyecek bir adımdır”

 

 

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, halk arasında Karlık Yolu olarak bilinen,  Menteşe ilçesi Düzeyin Mevkii ile Şenyayla Mahallesi arasındaki yol çalışmasına başladığını belirterek, “AK Parti olarak vatandaşımızın faydasına olan her projeyi hayata geçirmek için çalıştığımızın bilinmesini isteriz” dedi


Akça, halk arasında Karlık Yolu olarak bilinen,  Menteşe ilçesi Düzeyin Mevkii ile Şenyayla Mahallesi arasındaki yol çalışmasına ilişkin açıklamada bulunarak, şunları söyledi:
“Muğla Menteşe Düzeyin Mevkii ile Şenyayla Mahalleleri arasında planlanan ve yaklaşık 4-5 ay önce Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapım çalışmalarına başlanan yolun bir kısmına ilişkin ihale süreci tamamlanmış ve ilgili şirket tarafından yol çalışması başlatılmıştır. Yolun kalan kısmına ilişkin ihale süreci devam etmektedir.”

 


KÖYLERLE MUĞLA MERKEZ ARASI 20 KİLOMETRE KISALACAK

AK Parti Muğla İl Başkanı Avukat Gültekin Akça, bu yol çok uzun zamandır bölge halkının hayallerinden birisi olduğuna işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu yolun tamamlanmasıyla köylerle Muğla Merkez arası yaklaşık olarak 20 km kadar kısalacaktır. Bu proje kırsaldan şehre göçü durduracağı gibi tersine göçü de olumlu etkileyecek bir adımdır. Dolayısıyla projenin bölge için ayrı bir önemi olduğunu bilmekteyiz.
Seçimler arifesinde başlayan ve bazı kesimlerce seçim yatırımı olarak gösterilmek istenen bu yol projesi bir seçim yatırımı değildir.  AK Parti olarak vatandaşımızın faydasına olan her projeyi hayata geçirmek için çalıştığımızın bilinmesini isteriz. Amacımız bu yolun tamamının kısa sürede tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulmasıdır. “

AdminAdmin