FETHİYE
Giriş Tarihi : 30-06-2023 14:29

Arabalarıyla Gidemeyince, Yaya Gittiler

Arabalarıyla Gidemeyince, Yaya Gittiler

Arabalarıyla Gidemeyince, Yaya Gittiler

Kurban Bayramı tatili için Fethiye'li tercih eden vatandaşlar, BÖlüdeniz yolunda araçlarıyla kilometrelerce oluşan kuyruk içerisinde saatlerce bekledikten sonra araçlarını yol kenarına park edip yola yaya devam ettiler.

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde yerli ve yabancı tatilciler tarafından Fethiye'ye yoğun ilgi gösterildi. Bayram tatilinde Fethiye'nin nüfusunun 500 bini geçtiği öğrenilirken, yetkililer tarafından ilçeye giren araç sayısının da 200 bine ulaştığı kaydedildi.

İlçeye gelen tatilcilerin en fazla ilgi gösterdiği dünyaca ünlü Ölüdeniz Plajına gitmek ise ttaratilcilere eziyet oldu. Fethiye çarşı merkezinden normal şartlarda 20 dakika süren Ölüdeniz'de bayram tatilinde ise ulaşmak bir buçuk saate ulaştı. Ölüdeniz'e ulaşmak isteyen vatandaşlar tarafından oluşturulan kilometrelerce araç trafiği bazı tatilcilerin tepkisini çekerken, bazı tatilciler de dünyaca ünlü turizm merkezine bu rezaletin yakışmadığını aktardılar.

Kurban Bayramı tatili ile birlikte, özellikle tatil bölgelerinde yoğun araç kuyrukları oluştu. Oluşturulan araç kuyruğu sonrasında Ölüdeniz’de trafik kilitlendi. Kilitlenen trafiğin ardından trafikten bunalan tatilcilerin plaja doğru yürüdüğü görüldü. Trafiğe katılmak istemeyen ve direkt yaya olarak katılan tatilciler de sürücüler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

AdminAdmin