BODRUM
Giriş Tarihi : 14-02-2024 15:42

ADAYIMIZ BODRUM’A ÇOK YAKIŞTI

ADAYIMIZ BODRUM’A ÇOK YAKIŞTI

 

 

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda, seçim çalışmalarının çok yoğun geçtiğini, Bodrum’da Mehmet Tosun, Muğla’da Aydın Ayaydın’la seçimi kazanacaklarını söyledi.

 

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Aylar önce AK Parti Bodrum Belediye başkan adaylığı için “adayımız Bodrum’a çok yakışacak” dediğini hatırlatan Başkan Dalda, 4 aylık görüşmeler sonucunda Mehmet Tosun’un Cumhur İttifakı AK Parti Bodrum Belediye başkan adayı olduğunu hatırlattı.

 

HEM BODRUM, HEM MUĞLA’DA ÇOK İDDİALIYIZ

Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın’la birlikte Bodrum adayı Mehmet Tosun’un herkes tarafından kabul gören, Muğla ve Bodrum’a umut veren isimler olduğunu söyleyen AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda; “Hem Bodrum’da, hem Muğla’da sorunlar büyük. Belediye başkan adaylarımız bu sorunlara hakimler ve nasıl çözüleceği konusunda şimdiden projeleriyle hazırlar. Hükümetimiz ile tam bir uyum içinde, çok çalışarak bu sorunları çözmek, bizim için çok kolay. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirdiği iki tecrübeli adayımızla Bodrum ve Muğla’da çok iddialıyız. Aylar önce söylediğimiz gibi Mehmet Tosun ve Aydın Ayaydın Bodrum ve Muğla’ya çok yakışacak. Kimsenin hayat tarzına karışmayan AK Belediyecilikle gerçek belediyeciliği Bodrum ve Muğlalı hemşehrilerimizle buluşturacağız” dedi.

AdminAdmin