SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 23-09-2023 15:06

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN HİZMET ATAĞI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN, SÜRÜCÜ ADAYLARI VE EĞİTMENLERİNİ SEVİNDİRECEK HAMLE

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN HİZMET ATAĞI

Seydikemer Belediyesi, mahallelerdeki yolların konforunu artırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Gerişburnu Mahallesi’nde sürücü adayları ve eğitmenlerinin kullandığı stabilize yolda asfalt çalışmaları başladı.

 

 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatı üzerine Seydikemer Belediyesi ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde yolların standartlarını yükseltmek ve konforunu artırmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Çökek Mahallesinde kilitli parke, Gerişburnu ve Dere Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına devam ederken, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden sürücü adayları ve eğitmenlerinin kullandığı yolun iyileştirme talebi de karşılık buldu.

 

 

Sürücü Kursu eğitimlerinin yapıldığı ve oldukça sık kullanılan Gerişburnu Mahallesindeki çalışmanın tamamlanması ile sürücü adayları ve eğitmenleri de konforlu bir eğitim imkanına kavuşacak. Pek çok mahallede aynı anda asfalt çalışması yürüten Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm çalışmaları kısa sürede bitirmek için yoğun çaba harcıyor.

 

 

BAŞKAN AKDENİZLİ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Gerişburnu Mahalle Muhtarı Ramazan Küçükekiz; “Asfaltlarımız yapılmaya başlandı. Eksik kalan yerlerimizi tamamlıyoruz. Başkanımız, son hızla çalışıyor. Başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur da; “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ehliyet sınavlarımızı bu parkurlarda yapıyoruz. Sürücü kurslarımızın talebi de buraların asfalt olmasıydı. Başkanımızdan böyle bir talepte bulunduk. Kendisi de bizi kırmadı. Seydikemer Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu. Öte yandan Sürücü kursu sahipleri, eğitmenler ve sürücü adayları da Başkan Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ŞEHRİN HİZMETKARI OLMAYA GELDİK”

 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Gerişburnu, şehrimizin en önemli mahallelerimizden bir tanesi. Burada asfalt ve parke olmayan çok az bir yerimiz kalmıştı. Buradaki son çalışmalarımızla asfalt ve parkeyi bitireceğiz. Şehrin hizmetkarı olmaya geldik. Hizmetlerimiz devam edecek. Burası aynı zamanda sürücü kurslarımızın eğitim alanı. Onların, daha rahat bir hizmet sunabilmesi için burası çok önemliydi. Bu yolu asfaltla buluşturduğumuzda çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin