FETHİYE
Giriş Tarihi : 01-02-2024 10:43   Güncelleme : 01-02-2024 10:48

MHP YENİ YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

MHP YENİ YÖNETİMİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

Kısa bir süre önce MHP Fethiye İlçe Başkanı olan Av. Abdulkadir Tekin ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk tanışma toplantısını, parti binasında yaptı.

MHP Fethiye İlçe Başkanlığına MHP Genel Merkezi tarafından Av. Abdulkadir Tekin atanmıştı. Tekin, genel merkezin onayı ile yönetim kurulunu oluşturarak ilk toplantısı MHP İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirdi.

Başkan Abdulkadir Tekin, yeni seçilen yönetim kuruluna ilk toplantının hayırlı olmasını diledi.

Hedeflerinin 2024 yerel seçimleri olduğunu, Fethiye ve Muğla’nın  Cumhur İttifakının hizmetleriyle tanıştırmaya az bir zaman kaldığını ifade eden Başkan Abdulkadir Tekin şunları söyledi; “Yeni yönetim kurulumuzun ilk tanışma toplantısı hayırlara vesile olur inşallah. Hep beraber seçime giden yolda bu yükü omuzlayacağız. Bir hedefimiz var; Muğla’da ve Fethiye’miz de 2024 yerel seçimlerden zaferle çıkmak. Yerel seçimlere arzulu ve istekli yeni yönetim kadrosuyla giriyoruz. Bu anlamda hepimiz ciddi bir yük aldık. Bu kadro yerel seçimlerde Fethiye’yi layık olduğu yere getirecektir. Ekip arkadaşlarımızla canla başla bir oy nasıl fazla alabiliriz onun gayretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Değerli adayımız Sn. Muhammet Kökten beye nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. El ele verip adayımız için canla başla çalışacağız. Fethiye (3) üç hilale kavuşacak.  Yeni yönetim kurulumuzun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. 
MHP Cumhur ittifakı Fethiye belediye başkanı adayı olan Muhammet Kökten, parti binasına gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kökten yaptığı konuşmasında; “ Değerli başkanım Abdulkadir Tekin ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. 2024 yerel seçimlerinde Fehiye’mizi layık olduğu hizmetle buluşturacağız. MHP olarak bu seçimde sandıkları inşallah patlatacağız. Ciddi bir oy alarak Fethiye’mize 1 Nisan sabahından itibaren hizmet etmeye başlayacağımıza olan inancım tam. Değerli başkanıma ve yönetimine bu süreçte destekleri için çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte mücadele edeceğiz ve kazanacağız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin