GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-03-2024 12:37

VEKİL AVCI: 11 MİLYON 435 BİN TL YATIRIM BEDELİ OLAN 3 OKULUMUZU HAZİRAN AYINDA AÇIYORUZ

VEKİL AVCI: 11 MİLYON 435 BİN TL YATIRIM BEDELİ OLAN 3 OKULUMUZU HAZİRAN AYINDA AÇIYORUZ

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer AVCI  beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Osman BOZKAN, Zonguldak Merkez ve Kilimli ’de yapım inşaatı devam eden eğitim yatırımlarını yerinde ziyaret etti. Deprem tahkiki sonunda yık-yap projesi kapsamına dâhil edilen Zonguldak Merkez Bahçelievler İlkokulu, Mithatpaşa İlkokulu, Kilimli İsmet İnönü İlkokulu inşaatlarında sona yaklaşıldı. 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Vekil AVCI “ 11 milyon 435 bin TL yatırım bedeli olan 3 okulumuzu Haziran ayında açıyoruz “ diyerek okulları bitiş tarihi hakkında bilgi verdi. Vekil Avcı’nın açıklamasının tamamı şöyle; 

Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır diyerek Zonguldak’ımızı eğitim alanında Türkiye Yüzyılı hedeflerine taşımak için var gücümüzle gayret etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamında; Deprem tahkiki sonunda yık-yap projesi kapsamına dâhil edilen Zonguldak Merkez Bahçelievler İlkokulu, Mithatpaşa İlkokulu, Kilimli İsmet İnönü İlkokulu inşaatlarında sona yaklaştık. 
Eğitim alanında Cumhuriyet tarihinin en büyük bütçelerini ayıran hükümetimizin, sadece bu üç okulumuz için ilimize harcadığı paranın yatırım bedeli; Zonguldak Merkez Bahçelievler İlkokulu 27.000.000,00 TL, Mithatpaşa İlkokulu 39.885.000,00 TL, Kilimli İsmet İnönü İlkokulu 44.550.000,00 TL olmak üzere toplam 111.435.000,00 TL’dir.

İKİLİ EĞİTİMİ ZONGULDAK'TA SONA ERDİRECEĞİZ
Haziran 2024’te okul inşaatlarımızın tamamlanmasıyla birlikte yeni eğitim öğretim yılında kendi okullarında eğitime başlayacak olan çocuklarımız, ikili eğitimde de kurtulmuş olacaklar. Sabahın erken saatlerinde okula başlayıp, günün geç vaktinde eve gitme sorunundan da kurtulmuş olacaklar.

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN
Şehrimiz Zonguldak için, Ülkemiz için, çocuklarımız için üretmeye, çalışmaya, yeni yatırımlar yapmaya, mevcut yatırımlarımızın tamamlanması için süreci yakından takip etmeye tüm kadrolarımızla birlikte devam ediyoruz. 

Emeği geçen herkese şehrimiz adına teşekkür ediyorum.

AdminAdmin