YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 21-03-2024 00:25   Güncelleme : 21-03-2024 00:45

Alim Karaca’dan Hodri Meydan : Tüm Adaylarla Buyrun Canlı Yayına !

Alim Karaca’dan Hodri Meydan : Tüm Adaylarla Buyrun Canlı Yayına !

 

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Taşyaka mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Taşyaka’daki konuşmasında çok önemli bir hamle yaptı.  

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  halk buluşmaları kapsamında Taşyaka’da vatandaşlarla biraraya geldi. Yoğun bir ilginin olduğu halk buluşmasında son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlatan Karaca vatandaşlara hitabında; “Son günlerde bazı adaylar dedikodu makinası gibi çalışıyor. Biz kimseyle kavga etmek istemiyoruz. Bu güzel yerde yaşayan hiç kimseyi üzmeye, germeye hiç kimsenin hakkı yok. Özellikle son günlerde bakıyorum, bazı adayların mitinglerinde hep bir nefret söylemi… Neden insanlara sevgi eli uzatmıyorsunuz? Ben 5 yıl boyunca hiç kimseye kime oy verdin? Bize neden vermedin? Nerelisin? Kimlerdensin? diye sormadım. Kavganın kimseye faydası yok. 52 yaşındayım, aleyhimde bir tek dava yok. Belediye konularında bir yanlışım varsa, işte mahkemeler orada. 
Buradan açık davetimdir. İsteyen tüm adaylarla canlı yayına çıkmaya hazırım. Yüreği yeten, buyursun!” ifadelerini kullandı.
Detaylar gelecek…

AdminAdmin