FUTBOL
Giriş Tarihi : 22-11-2023 14:38

MİLAS BELEDİYESPOR ANKARA DEPLASMANINDA 

MİLAS BELEDİYESPOR ANKARA DEPLASMANINDA 

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 7. hafta maçları ile devam ediyor. Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta Ankara deplasmanında Ziraat Bankkart takımı karşısında galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. 
Ligde çıktığı tüm maçları kazanan temsilcimiz namağlup olarak lig macerasına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde ağırladığı Altekma takımını 3-0’lık net skorla mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini alan temsilcimiz Ankara deplasmanında hem iyi bir oyunla 3 puan almak hem de galibiyet  serisini 6 maça çıkarmayı hedefliyor. 
Topladığı 14 puanla lig lideri Fenerbahçe Parolapara takımıyla aynı puana sahip olan ve 2.’lik konumunda yer alan temsilcimiz zirve yarışının iddialı ekibi olarak göze çarpıyor. Başantrenör Mehmet Akif Gürgen yönetiminde hafta içi gerçekleştirdiği fitness çalışmaları ve teknik, taktik antrenmanlarla tam kadro olarak karşılaşmaya hazırlanan ekibimiz deplasmanda oynanacak müsabaka için Ankara’ya hareket edecek. 
25 Kasım 2023 Cumartesi günü Ankara Beştepe Voleybol Salonu’nda saat 13:00’te oynanacak olan müsabaka TVF Voleybol TV’ den canlı olarak ekranlara gelecek.
Tek hedef galibiyet…
Maç hakkında konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Takımımız bu hafta üst üste 6. maçını kazanmak için sahaya çıkacak. Ligin başından itibaren başarılı bir grafik çizerek, yoluna devam eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımızda tek hedef galibiyet. Ankara deplasmanında oynayacağı Ziraat Bankkart karşılaşmasına iyi bir şekilde hazırlanan takımızdan beklentim iyi bir oyun sonucunda 3 puan alarak, şehrimize dönmeleridir. Tüm takım ve teknik heyetimize bu önemli müsabakada başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin