ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 20-06-2023 15:45

Çete Lideri Selimiye’de Yakalandı

Çete Lideri Selimiye’de Yakalandı

Çete Lideri Selimiye’de Yakalandı

Bodrum’da sahte dövizleri Bodrum çarşısında bozdurmaya çalışan şüpheliler, suçüstü yakalandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
İstanbul'dan Bodrum'a gelen yabancı uyruklu çete üyelerinin, yüklü miktarda sahte dövizi, çarşı esnafı ve kuyumculardan alışveriş yapmak ve döviz bozma yoluyla piyasaya sürmeye çalışacakları bilgisi alındı.

2 ŞÜPHELİ BODRUM’DA YAKALANDI

Muğla KOM Şube Müdürlüğüne bağlı Bodrum KOM Büro Amirliği ekiplerince takip altına alınan 2 şüpheli, yapılan operasyon sonucu yüksek miktarda sahte dolar ve Türk Lirası ile birlikte suçüstü yakalandı.

ÇETE LİDERİ SELİMİYE MAHALLESİNDE YAKALANDI

Çete lideri konumunda olan şüpheli şahsın İstanbul'a kaçacağı bilgisi alınması üzerine takibe başlandı. Şüpheli, yapılan çalışmalar neticesinde sahte kimlik kullanarak kiraladığı araçla birlikte Milas Selimiye Mahallesi'nde yüksek miktar döviz ve Türk Lirası ile yakalandı.
Operasyon sonucu yakalanan 3 şüpheliden 2'si çıkarıldıkları mahkeme tutuklandı. Çete lideri olduğu ifade edilen şahıs, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamların karşısına çıkacak.

AdminAdmin