SİYASET
Giriş Tarihi : 18-04-2023 06:45

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, MENTEŞE’Lİ MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, İl Başkanı Gültekin Akça, Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ile birlikte Menteşe’li muhtarlarla bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN, MENTEŞE’Lİ MUHTARLARLA BULUŞTU

"MUĞLA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Milletvekili Gökcan toplantıda, 5 yılda yapılan yatırımlara değinerek, Muğla için çalışmalara  devam edeceğini ifade etti.

Muhtarlara bugüne kadar olan destekleri için teşekkür eden Milletvekili  Gökcan, Yakup Otgöz’ü 2. sıradan milletvekili seçtirmek için çok çalışacaklarını söyledi.

Yakup Otgöz için muhtarların da desteğini isteyen Gökcan, "Bu seçimlerden de başarı ile çıkacağız." dedi.

AK Parti milletvekili 2. sıra adayı Yakup Otgöz de yaptığı konuşmada, kendisinin de muhtarlık yaptığını söyledi.

Muhtarlıktan sonra Belediye Başkanı seçildiğini ve hemşerilerinin teveccühü ile milletvekili adayı olduğunu belirten Otgöz, muhtarların taleplerini yakından takip edeceğini ifade etti.

Muğlanın devam eden yatırımları için çalışacaklarını dile getiren Otgöz, hep birlikte seçimden başarı ile çıkacaklarını ve Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtireceklerini söyledi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça da AK Parti olarak güzel işler yaptıklarını ifade ederek, muhtarlarımızın da  desteği ile seçimleri kazanacaklarını belirtti.

AdminAdmin