MİLAS
Giriş Tarihi : 22-02-2024 20:17

ELDEN ELE DAĞITIM ATÖLYESİ, DAR GELİRLİLERE UMUT OLACAK

ELDEN ELE DAĞITIM ATÖLYESİ, DAR GELİRLİLERE UMUT OLACAK

 

 

Milas Belediyesi’nin, ihtiyaç fazlası eşyaların yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara dağıtılması için başlattığı Elden Ele Bakım ve Dağıtım Atölyesi’ndeki çalışmalar son halini aldı.

Vatandaşlarımızın evinde bulunan ihtiyaç fazlası eşyaların, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara dağıtılması için Milas Belediyesi tarafından oluşturulan Elden Ele Bakım ve Dağıtım Atölyesi, gelen desteklerle şekil almaya başladı.

PAYLAŞTIKÇA BÜYÜYEN BİR SEVGİ

Atölyeyi ziyaret eden ve çalışmaları yakından takip eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Elden ele hizmetimiz daha önce de vardı ancak belli bir ara verdik. Atölyemizi halkımıza ve belediyemize yakışır bir hale getirerek hizmetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biliyorsunuz sevgi paylaştıkça çoğalır. Amacımız birbirimize karşılıklı olarak destek olmak, yardımcı olmaktır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız ihtiyaçlarını buraya gelip ücretsiz bir şekilde karşılayabilirler. Kullanılabilir nitelikte olan ihtiyaç fazlası eşyalarımızı, Belediyemizin Elden Ele Projesi’ne bağışlayarak sizler de bu sevgi paylaşımını çoğaltabilirsiniz.” dedi.

Tabakhane Caddesi’nde bulunan hizmet binasında toplanacak malzemelerin ayrıştırılma işleminin ardından dağıtımının yapılacağı, yardım yapmak veya detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile 0 (252) 512 51 11 numaralı iletişim numarası üzerinden iletişime geçebileceği belirtildi.

AdminAdmin