SPOR
Giriş Tarihi : 20-07-2023 10:50

Fethiyesporda Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Fethiyesporda Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Fethiyesporda Sezon Hazırlıkları Sürüyor

TFF 2.Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Fethiyespor, sezon öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, her geçen gün tempoyu arttırıyor.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Fethiye kampını sürdüren Fethiyespor’da, yeni transferlerde takıma kısa sürede adapte oldu. Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın, Fethiye’deki yeni sezon hazırlıklarının 28 Temmuz’a kadar devam edeceğini ardından 10 günlük Bolu kampına gideceklerini söyledi.

Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarını sabah ve akşam saatlerinde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fethiyespor’da, her geçen gün tempo artıyor. Kondisyon ağırlıklı çalışmaların ardından teknik ve taktik çalışmalarına da başlayan Lacivert-Beyazlılar, Fethiye Şehir Stadındaki çalışmalarında oldukça hırslı görünürken çift kale antrenman maçları da oldukça çekişmeli geçiyor. Fethiyespor’un yeni transferleri takıma çabuk adapte olurken Başkan Esat Bakırcı ve transfer komitesi üyeleri eksik mevkilere oyuncu transferi için telefon trafiğini sürdürüyor. Teknik direktör Erhan Altın’ın verdiği rapor doğrultusunda; transfer çalışmalarını arttıran Lacivert-Beyazlı yönetim, kadroya iyi oyuncular kazandırmak için mesai harcıyor. Teknik direktör Erhan Altın, “Yeni sezon hazırlıklarımız oldukça iyi geçiyor. Takımda yeniler de çabuk adapte oldu. Kondisyon eksiklikleri kısa sürede giderildi. Fethiye kampımız 28 Temmuz’a kadar devam edecek. Daha sonra 10 günlük Bolu kampına gideceğiz. O zamana kadar transferde de eksik mevkilerimize istediğimiz oyuncuları almış oluruz. Uzun bir maraton olan ligde başarılı olmak için bu çalışmalar çok önemli . Bizler de bu bilinçle futbolcularımızı lige hazırlıyoruz.” diye konuştu.

AdminAdmin