SİYASET
Giriş Tarihi : 28-11-2023 17:37

Kökten, “Sektörün sorunlarını biliyorum”

Kökten, “Sektörün sorunlarını biliyorum”

Kökten, “Sektörün sorunlarını çözmeye hazırım”

Aday Adayı Kökten, Başkan Uysal’ı ziyaret etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu’nu ziyaret etti. Ziyarette sektörün sorunlarını bildiğini belirten Kökten, elinden geleni yapmak için hazır olduğunu da belirtti.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, ziyaretlerine devam ediyor. TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal’ı ziyaret eden Kökten, sektörün sorunlarının farkında olduğunu belirterek göreve başladığı takdirde sorunları çözmek için 1 Nisan’da düğmeye basacağını belirtti.

Kökten, “Sektörün sorunlarının farkındayım”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten ziyarette yaptığı açıklamada, “Sektör temsilcilerinden biri olan TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal’ı ziyaret ettik. Sektörün sorunlarının farkındayız. Önümüzdeki süreçte göreve gelirsek tüm sorunları çözmeye başlayacağız. İnşallah Fethiye için hayırlısı olur. Misafirperverliği için Özgen Başkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Uysal, “Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum”

TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal ise,“ Muhammet Bey çocukluk arkadaşımdır. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Muhammet Bey bizi bugün ziyarete geldi. Sektör ile ilgili sorunları ve çözüm önerilerini konuştuk. İnşallah seçimi kazanırsa sorunları çözmek için hızlıca adım atacağız. Kendisini çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin