TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 15-07-2023 20:38

Medya Unutmazsa, Millet te Unutmaz

Medya Unutmazsa, Millet te Unutmaz

Medya Unutmazsa, Millet te Unutmaz

15 Temmuz, devlet içine çöreklenmiş habis yapılanmanın, devletin bağrından milletin eliyle sökülmesinin yıl dönümüdür. Devleti ele geçirmek ve devletin bekasına kasteden uluslararası yapılanmalar ile birlikte hareket etmek amacıyla teşekkül eden bu yapı, yıllar sonra gerçek yüzünü göstermiş ve fakat kahraman Türk Milletinin direniş kabiliyetini unutmuştur. 15 Temmuz gecesi, bu yapının yüzüne inen şamar, ülkemize kast etme niyetinde olanların başına neler geleceğini göstermesi anlamında da önemlidir.

Hain darbe girişiminin üzerinden yedi yıl geçti. Demokrasiye, özgürlüğe ve bağımsızlığına olan güveni ile bilinen Milletimizin bu direniş gecesinde 251 şehidimiz, 2196 gazimi olmuştur. Medya olarak en büyük görevimiz bu destansı direnişi unutmamak ve unutturmamaktadır. Bu ülkenin medya mensupları olarak bu bizim en önemli sorumluluğumuz ve görevimizdir.

Türkiye’nin 81 vilayetinden, Dünya’nın 20 ülkesinden teşekkül eden ve bünyesinde 1000 internet medya sitesini ve yerel medya haber havuzuna dönüşen yapısı ile teşekkül ettirdiğimiz Birlik Haber Ajansımız ile bizler yani Türk İnternet Medya Birliği üyeleri olarak milletimizin bu anlamlı gününü kutluyor, direniş gösterirken vefat eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Türk İnternet Medya Birliği, birliğimize kast edecek her davranışın karşısında, milletinin ve devletinin yanında olan, toplumsal yararı ve kamu menfaatini gözeten yapısı ile hep böyle faaliyet gösterecektir.
Aziz şehitlerimizi, değerli gazilerimizi, o gece yaşananları unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız…

AdminAdmin