SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 10-08-2023 20:47   Güncelleme : 10-08-2023 20:53

SEYDİKEMER'E FEN LİSESİ MÜJDESİ!

SEYDİKEMER'E FEN LİSESİ MÜJDESİ!

SEYDİKEMER'E FEN LİSESİ MÜJDESİ!

BAŞKAN AKDENİZLİ; “HASAN ÖZYER FEN LİSESİ HAYIRLI OLSUN”
SEYDİKEMER’E 20 DERSLİKLİ FEN LİSESİ VE 200 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ PANSİYON İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
Muğla Valisi Orhan Tavlı ile önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer Seydikemer’e 20 derslikli Fen Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokol imzaladı. İmza törenine katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizden ve Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza eğitim yuvası olacak Hasan Özyer Fen Lisesi hayırlı olsun” dedi.
Muğla’nın Seydikemer ilçesine Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz ile Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin girişimleri sonucunda yatırımlar gelmeye devam ediyor. Önceki dönem Seydikemer Belediye Başkanı, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün girişimleri neticesinde geçtiğimiz yıllarda önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer, Seydikemer’e 20 Derslikli Fen Lisesi yapımı sözü vermişti. Seydikemer’e yapılması planlanan yatırımların takibi için sık sık Ankara’ya giden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’den yeni müjdeler gelmeye devam ediyor. 
Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, önceki dönem Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça,  AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay katıldı. 
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen imza töreninde Muğla Valisi Orhan Tavlı ve önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer, Seydikemer’e 20 derslikli Fen Lisesi ve 100 kız 100 erkek olmak üzere toplam 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokolü imzaladı. Protokol kapsamında Fen Lisesi’ne hayırsever İş İnsanı Hasan Özyer’in ismi verilecek. 
Muğla Valiliğinde düzenlenen imza törenine katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bugün Seydikemer’imiz için büyük bir gün. Önceki dönem Seydikemer Belediye Başkanımız ve şuan Muğla Milletvekilimiz Yakup Otgöz’ün girişimleri, önceki dönem Muğla Milletvekilimiz ve bölgemizin saygın iş insanlarından Hasan Özyer’in destekleriyle ilçemizin eğitimi için 20 derslikli Fen Lisesi ve 100 kız 100 erkek olmak üzere toplam 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokol imzalandı. İnşallah en kısa sürede inşaatına başlanıp bitirilecek. Böylece Seydikemer’imizdeki çocuklarımız, gençlerimiz farklı il ve ilçelere gitmek zorunda kalmayacak. Seydikemer’imizden ve Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza eğitim yuvası olacak. Fen Lisesi’ne hayırsever iş insanımız Hasan Özyer’in ismi verilecek. Seydikemer’imize Fen Lisesinin kazandırılmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

AdminAdmin